K-Rauta-hero-banner
Artikler

Fordi trivsel på arbeidsplassen begynner på gulvet

Sievi er den største produsenten i Nord-Europa av sko, med og uten vern. Sievi er kjent for høy kvalitet, god passform og utmerket brukerkomfort. Sievi arbeider kontinuerlig for å utvikle det beste innenfor arbeidssko.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Fordi trivsel pa arbeidsplassen begynner pa gulvet 800x480

Sievi Cobra 2 Roller+ S3 gir unik komfort hele arbeidsdagen

Utviklet for utmerket passform, avansert støtdemping, høy slitasjestyrke og utmerket grep. Cobra kolleksjonen tilbyr brukerkomfort og ekstra støtdemping spesielt i områdene som gir støtte til foten.

TractionPro yttersåle garanterer enestående grep og slitasjestyrke og har en ny sporty geometri. FlexEnergy i hæl partiet sørger for maksimal støtdemping og binder energien som oppstår ved bevegelse og hele 55 % av denne tilbakeføres til deg for hvert steg du tar. Skoen har en kompositt tåhette og spikertramp i stål – du kan arbeide trygt i alle typer miljø!

Revolusjonerende brukerkomfort med SieviAir R3 Roller S3

SieviAir Racer familien har en kombinasjon av verdens mest avanserte støtdemping sammen med Sievi’s patenterte og pustende såleløsning, SieviAir.

SieviAir funksjonen fjerner fukt og fotsvette ut gjennom luftekanalene i siden av sålene. Skoene puster for hvert steg man tar. FlexEnergy i hæl partiet sørger for maksimal støtdemping og binder energien som oppstår ved bevegelse og hele 55 % av denne tilbakeføres til deg for hvert steg du tar.

Skoen har en aluminium tåhette og stål spikertramp – la føttene dine puste!

MGuard Rollerh XL+ S3 HRO når du trenger ekstra sikkerhet

Utviklingen av MGuard modellene startet med idéen av å utvikle behagelige sko som gir brukeren ekstra beskyttelse. FlexEnergy komponenten i hæl partiet gir unik komfort og støtdemping. TractionPro yttersåle gir enestående grep og slitasjestyrke. Den nye egenskapen i MGuard modellene er en integrert Metashield vristbeskyttelse som beskytter brukeren mot støt og fallende gjenstander.

Høy komfort, ekstra vristbeskyttelse, økt sklisikkerhet gir maksimal trygghet og beskyttelse. Skoletten har en aluminium tåhette og stål spikertramp – gi deg selv ekstra sikkerhet!

Fordi trivsel pa arbeidsplassen begynner pa gulvet 800x480 2

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?