K-Rauta-hero-banner
Artikler

Gjør hverdagen bedre

- Containerløsningen til Byggmakker er en økonomisk gunstig ordning for oss. Vi slipper å dra på butikken, og vi kaster ikke bort tid fordi håndverkerne alltid har det de trenger på byggeplassen, sier daglig leder Pål Reitan i Rana Entreprenør AS.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Gjor hverdagen bedre 800x480

Proffselger Thomas Ugelstad supplerer beholdningen i containeren med en ny eske vinkelbeslag som tømrer Mahmoud Jouma trengte.

Administrasjonsbygget til Mo industripark får 1500 kvadratmeter med ny fasade; 150 vinduer og 2x6 toms utlekting, isolasjon og plater.

– Her har vi ni mann som er storbrukere av festemidler. Med Byggmakker på laget går vi aldri tom, sier Reitan.

– Vi har seks slike containere ute hos kundene med festemidler lim og fug. Proffselgerne sitter med ansvaret for å fylle opp med varer når hyllene nærmer seg å bli tomme, forklarer proffselger Thomas Ugelstad.

I forkant av byggeprosjektet har Byggmakker et møte med entreprenøren for å avklare hvilke produkter som skal benyttes. Sortimentet i containeren endrer seg gjerne i takt med fremdriften. Proffselgerne sjekker varebeholdningen ukentlig og fyller på. Eller de får beskjed at noe plutselig mangler. Da tar det ofte ikke mange minuttene før den vesle varebilen fra Byggmakker er der.

– Vi må fange opp endringsmeldinger og når det blir bruk for andre typer produkter. Vi må hele tiden sørge for å etterfylle skreddersydd kundens behov, sier Ugelstad.

FINNER IKKE MAKEN

Pål Reitan og Rana Entreprenør fullroser proffavdelingen til Byggmakker Mo i Rana.

– De får alltid til det vi ønsker. Selv med nye folk i proffavdelingen, er det stadig vekk folk der som bidrar til å gjøre hverdagen bedre for oss. Du finner ikke maken byggevareleverandør her på Mo, slår Pål Reitan fast.

Rana Entreprenør benytter seg også av tjenestene i BM-Portalen når de regner pris på jobber.

Gjor hverdagen bedre 800x480 1

Med container fra Byggmakker på byggeplassen har Rana Entreprenør alltid det de trenger av festemidler for hånden.

BYGGMAKKERS TEKNISKE TJENESTER

Vi kan hjelpe deg med papirarbeidet. Proffkundene våre har tilgang til eksperter.

Du får hjelp med alt fra beregninger og tegninger, til søknader og dokumentasjon. Din faste proffselger tar seg av koordineringen. Det gjør at du sparer tid.

 • Mengdeberegning
 • Timeberegning
 • Priskalkulasjon
 • Dimensjonering
 • Teknisk konstruksjon
 • Energiberegning og merking
 • Tegninger
 • Byggesøknader
 • Dokumentasjon av prosjektering og produkter
 • Teknisk rådgivning

Vi har ansvarsrett for prosjektering. Vi letter arbeidet for byggmester som ellers må opptre som søker, prosjekterende, utførende og samtidig dokumentere alle kravene i teknisk forskrift.

Ta kontakt med din proffselger eller les mer på www.byggmakker.no/proff

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

 • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
 • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
 • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.