K-Rauta-hero-banner
Artikler

God fremdrift og lønnsomhet

Vil du oppnå god fremdrift og lønnsomhet i prosjektene dine? Når våtrom skal bygges trygt og effektivt, bruker du Litex.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

God fremdrift og lonnsomhet 800x480

Er det mulig å kutte byggetider, gjennomføre flere prosjekter, redusere ressursbruk og likevel oppnå forbedret lønnsomhet? I Litex svarer vi «ja» på dette – og mener våre membranløsninger sikrer god fremdrift, økt lønnsomhet, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Med Litex Membransystemer kan du kutte ned byggetiden på baderom betydelig, noe som er vesentlig både for utbygger og sluttbruker. Platen kan benyttes på alle underlag, og fungerer som vann- og dampsperre. De skal IKKE smøres med membran. Dette betyr at du sparer verdifull tid i og med at veggen er klar for flislegging umiddelbart når platene er montert. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter. Litex Banemembran og Litex Membranduk er våre kompletterende produkter som hver for seg «snakker sammen» i system med Litex Membranplater. Ved å komplettere gulvet med Litex banemembran eller Litex Membranduk får du et tett bad, uten bruk av smøremembran.

BÆREKRAFT OG KVALITET

Litex er et godt valg for helse, miljø og sikkerhet. Den største HMS-fordelen til Litex er at membranplatene er lette, hver plate veier ca 1,5 kg. Litex erstatter ofte tyngre løsninger, og på et bad bygget med Litex Membransystemer utgjør våre produkter 50 til 60 kilo. En tilsvarende løsning med gips og smøremembran veier omtrent 450 kilo.

Vi har stort fokus på bærekraft. Alle våre membranplater blir produsert på fabrikken vår i Sandefjord, med kortreiste råvarer fra Norge og Skandinavia. Vi opererer med en produktgaranti på 25 år, og platene våre tåler en oppussing. Vi jobber kontinuerlig med å revidere og utvikle våre arbeidsmetoder og prosesser for å forbedre vår påvirkning av miljøet. Som en del av vårt miljøarbeid er vi også sertifisert i henhold til den internasjonale miljøledelsesstandarden, ISO 14001.

FERDIG BEHANDLET

Den viktigste grunnen til at du bør velge Litex er at du får norsk, gjennomtestet kvalitet med over 20 år uten reklamasjoner. I tillegg er monteringen rask og effektiv. Produktene er ferdig behandlet og du kan være sikker på levetiden på ditt bad. Dokumentasjon- og monteringsanvisning er rask og enkel å følge. Dette er spesielt viktig med tanke på den nye avhendingsloven», sier Bobi Kazanovski, salgssjef hos Litex.

Har du spørsmål: Ta kontakt med oss: [email protected]

God fremdrift og lonnsomhet 800x480 1

Nå har vi gjort det enkelt for deg å beregne hva du trenger av utstyr til badet du skal bygge/renovere. Sjekk ut vår produktberegner her. Gjennom noen enkle steg får du en komplett plukkliste tilsendt på mail. Enklere blir det ikke.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.