K-Rauta-hero-banner
Artikler

Heder, ære og 10 000 kr – Hvem blir årets lærling?

For niende år på rad skal vi hedre morgendagens proffer ved å kåre «Årets lærling»!

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Heder aere og 10000 kr Hvem blir aarets laerling 800x480

Mads Clemmetsen (@madspusseropp) sammen med lærlinger fra Praktisk Proffsamling i Skien.

Rekruttering og utdanning er utrolig viktig for utvikling av byggebransjen. Derfor slår vi i Byggmakker et slag for dyktige byggfaglærlinger.

Dette gjør vi blant annet med vårt helt eget lærlingprogram, der lærlinger inviteres til våre praktiske proffsamlinger sammen med leverandørene for praktisk læring. Dessuten skal vi for niende år på rad arrangere kåringen «Årets lærling» for å gjøre ekstra stas på byggebransjens fremtid.

– I tillegg har vi lærlinger i flere av våre byggevarehus. Nylig gjennomførte vi praktiske proffsamlinger i Kristiansand og Skien. Arrangementet foregikk over to dager. På dag 1 av arrangementet møtte vi over 250 kunder til praktisk læring og foredrag med energirådgiver Helge Aschjem. På dag 2 kom det nesten 250 lærlinger til sammen, forteller markedsdirektør Marianne Bostrøm i Byggmakker.

– Vi er stolte av å få til et tett samarbeid med skoler, opplæringskontoret og kunder med lærlinger som får sin helt egen dag hos oss på vår Byggmakker-messe. Det er en annerledes dag med praktisk trening. Vi ble også inspirert av influenser @madspusseropp, som kunne fortelle om alle mulighetene som ligger foran byggfaglærlingene. Det er også flott at det er generell økning til praktiske fag og at vi opplever en økende interesse blant jenter.

HVEM FORTJENER TITTELEN «ÅRETS LÆRLING»?

For niende år på rad utfordres våre proffkunder til å nominere sine dyktigste lærlinger. Én vinner per region blir kåret til «Årets lærling» og vinner verktøy til en verdi av 10.000,- hver.

SLIK NOMINERER DU:

Du kan nominere dine dyktigste lærlinger ved å skrive en kort tekst som redegjør for hvordan de oppfyller kriteriene: Faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats. I tillegg må du laste opp et bilde av lærlingen på konkurransesiden. Nomineringsperioden foregår ut april, deretter følges lærlingene frem til sommeren før vinnerne kåres i august. Årets lærling bidrar til mye positivt for lærlingene selv, lærlingansvarlig, bedriften de jobber i, samfunnsansvar og i lokalmiljøene der Byggmakker har varehus.

  • Konkurransen gjøres med støtte av opplæringskontorene og Byggmesterforbundet, hvor vi i fellesskap følger lærlingene før selve kåringen, sier markedsdirektør Bostrøm.

Les mer på larling.byggmakker.no

Heder aere og 10000 kr Hvem blir aarets laerling 800x480 1

Marianne Bostrøm, markedsdirektør.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.