K-Rauta-hero-banner
Artikler

Bedre tilpasningsevne og levetid med HH Connect™

Helly Hansen fortsetter å sette behovene til proffene først, og beviste på alvor dette da de lanserte Connect™-systemet i vår.

HH Connect™ er en kolleksjon av universelle hengelommer som enkelt kan festes og tas av arbeidsbuksene dine når du skal bytte arbeidsoppgave eller verktøysett.

Større tilpasningsevne og lengre levetid for arbeidstøy

Helly Hansen jobber tett med bransjen for å utvikle arbeidsklær som sikrer optimal funksjonalitet, kvalitet, passform og ytelse. Etter flere utviklingsrunder med tilbakemelding ble det klart at hengelommer trengte en forbedring.

Ved å tilby både universelle hengelommer, samt lommer skreddersydd for spesifikke yrker, får arbeiderne enkelheten og allsidigheten til å bruke sine favorittbukser gjennom en hel arbeidsdag, uansett antall og type oppgaver.

Med en enkel glidelås og snap-feste kan du enkelt bytte mellom lommer som holder forskjellige verktøysett, noe som tillater raske endringer mellom jobber eller prosjekter. Fra forbedrede glidelåsplasseringer, lommestørrelser og implementering av sterkere og mer slitesterkt polyamidstoff, ble de minste detaljene tatt hånd om for å øke holdbarheten.

Helly-hansen-connect-1-800x480

Hver lomme er bygget med en dobbel foret bunn, forsterkningsmateriale inne i hele lommen, og flere oppbevaringsmuligheter og verktøyrom. Utvalget av lommer inkluderer:

– I tillegg til etterspørselen etter bedre lomm løsninger, er økt levetid på produkter en høy prioritet i dag, sier Jenny Horn, Produktsjef hos Helly Hansen Workwear.

– HH Connect™ leverer begge deler, da lommene er ekstremt holdbare og gir brukerne muligheten til å kjøpe individuelle lommer i stedet for en helt ny bukse, dersom de når et bristepunkt eller trenger flere verktøysett, sier hun.

HH Connect™ lommesystemet er kompatibelt med en rekke eksisterende og kommende bukser og shortser.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.