K-Rauta-hero-banner
Artikler

Klikk, ferdig, gå!

Fibo veggsystem monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, klikkes og låses i fulle lengder til 100 prosent vanntette vegger – langt raskere og enklere enn å bygge med fliser.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Beregninger gjennomført av rådgivningsfirmaet Bygganalyse, viser at det går fem ganger raskere å bygge vanntette vegger til et normalt stort bad med Fibo veggsystem sammenlignet med fliser. Fibos 100 prosent vanntette veggsystem består av veggpaneler som monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, klikkes sammen og låses med Fibos unike Aqualock. Panelene er laget av en kjerne av sertifisert bjørkefinér, limt til et høytrykkslaminat som utgjør membranen i front. Egne tilbehørsprodukter gjør jobben enklere og resultatet sikrere, med lister og profiler, egne skruer, verktøy for enda smidigere håndtering av panelene, fugemasse som forsegler skjøtene og tilpassende rengjøringsprodukter.

Fibo tilbehør

  • Profiler: L-profiler, sokkelprofiler og innvendige og utvendige hjørneprofiler i flere ulike farger.
  • Fibo skruer: Et bredt utvalg av skruer for både tre og stål i forskjellige lengder og forpakninger. Skruene er tilpasset både paneler, profiler og ulike bakvegger.
  • Fibo Grip: Sugekopp som gjøre det lettere å løfte panelene.
  • Fibo Tapping Tool: Spesialtilpasset slagkloss for montering av 2–delt hjørnelist.
  • Fibo Seal: Fugemasse til forsegling av kuttflater og skjøter ved montering av panel.
  • Fibo Sealing Tools, Fibo Wipes og Fibo Clean: Fugeklosser, renseservietter og rensespray for effektiv fjerning av overflødig fugemasse.

Klikk ferdig ga 800x480 2

Et bredt tilbehør følger med Fibo veggsystem.

Gjør jobben for deg

Vi jobber hele tiden med å forbedre og forenkle veggsystemet slik at du får en enklere jobb og kan spare tid og penger på monteringen. Panelene er enkle å tilpasse også for rørgjennomføring og kabler. Det fleksible veggsystemet er perfekt både for nybygg og rehabilitering av bad, våtrom, kjøkken og andre rom som må tåle mye og tøff bruk. De kostnadseffektive og slitesterke overflatene har derfor gjort Fibo til et stadig mer populært valg både i private hjem, skoler, barnehager, helsebygg og andre offentlige og kommersielle miljøer. «For huseiere, entreprenører og håndverkere er dette et kostnadseffektivt alternativ. Her får man vegger som er 100 prosent vanntette, godkjent etter våtromsnormen og panelene har en garanti på 15 år.»

Klikk ferdig ga 800x480 1

Fibo veggsystem klikkes på plass og låses med Fibos unike Aqualock.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?