K-Rauta-hero-banner
Artikler

Laget for å vare

Makita XGT® 40V batterisystem er laget for å vare og for å tåle de tunge jobbene. Kombinasjonen av innovativt verktøydesign og batterier med høyere ytelse gir en genuin løsning for de høyeste krav innen bygg, industri, hagebruk og andre områder.

Laget for a vare 800x480

Den nye serien fra Makita er laget der det kreves mer kraft og ytelse.

XGT® er et 40V-system med egne verktøy, batterier og ladere. Til tross for likheten med 18V LXT® batteriene i form og størrelse, er XGT® batteriene et nytt system. XGT® serien kompletterer den velprøvde LXT® produktserien i en rekke bruksområder som krever mer kraft og ytelse, og muliggjør dermed en enestående uavhengighet fra stasjonære strømkilder, sikrer en ledningsfri og fossilfri hverdag.

Laget for a vare 800x480 1

Med Makitas anti vibrasjonsteknologi AVT reduseres overføring av vibrasjon til brukeren.

HMS I FOKUS

Med AVT (Anti Vibration Technology) - et unikt system som reduserer overføringen av vibrasjoner til brukeren meget effektivt. AFT (Active Feedback sensing Technology) – Stopper motoren hvis rotasjonshastigheten brått endres.

OPTIMAL KOMBINASJON

XGT®-maskiner og -batterier har et innebygd program som sørger for digital kommunikasjon mellom batteri og maskin. Batteriet snakker med maskinen og maskinen snakker med batteriet. Batteriteknologi og motorteknikk som fungerer sammen for optimal ytelse! Makitas XGT® produkter klarer enkelt de mange utfordrende arbeidsoppgaver vi ser i dag og de vil også kunne tilpasses fremtidens oppgaver.

LØSNINGEN FOR FREMTIDEN

Innarbeidelsen av innovativt maskindesign, batterier med høyere utgangseffekt og innebygd kommunikasjonsprogram gjør XGT® til markedets beste system for høye krav, noe som styrker lederrollen Makita har når det gjelder innovasjon og teknologi. Makita XGT® er løsningen for fremtiden.

Laget for a vare 800x480 2

Et innebygd program sørger for digital kommunikasjon mellom batteri og maskin og gir optimal ytelse.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.