K-Rauta-hero-banner
Artikler

Luftig og behagelig for varme arbeidsdager

Helly Hansen utvikler produkter i samarbeid med profesjonelle håndverkere. De har behov for lettere arbeidstøy for varmere forhold uten å gå på akkord med komfort og sikkerhet.

Luftig og behagelig for varme arbeidsdager 800x480

Detalj med ventilasjonsglidelås på ICU BRZ langbukse.

Resultatet ble at Helly Hansen lanserte sin innovative BRZ-teknologi. Her tilbyr de en serie med arbeidsklær som er konstruert i et lettere materiale og med regulerbare lufteegenskaper, som gjør det mer komfortabelt å jobbe ute når temperaturen stiger.

VENTILASJONSGLIDELÅSER

På enkelte arbeidsplasser stilles det krav til langbukse av sikkerhetsmessige årsaker. Med arbeidsbuksen ICU BRZ fra Helly Hansen unngår du klamme og svette bein, takket være lettere 4-veis stretch materiale og mekanisk ventilasjon på siden av knærne. Bak ventilasjonen skjuler det seg et meshpanel som sørger for å holde formen og at smuss ikke kommer så lett inn. Under samme glidelås har du mulighet til å få tilgang til kneputene fra utsiden. Dette gjør justeringen mye enklere. Helly Hansen tilbyr også ICU BRZ i både shorts og piratbukse.

Luftig og behagelig for varme arbeidsdager 800x480 1

ICU BRZ Jakke og ICU BRZ Håndverkerbukse Klasse 1

PRISBELØNT OG PUSTENDE JAKKE

Helly Hansen sin ICU BRZ jakke er en høyteknologisk jakke med gode temperaturregulerende funksjoner. I 2022 vant ICU BRZ jakken den prestisjetunge designprisen, Red Dot.

ICU BRZ jakken er utviklet basert på kontinuerlig tilbakemelding fra brukere. Den har en høy synlighet takket være dens reflekterende farge. Passformen og det elastiske, lette materialet gir brukeren bevegelsesfrihet og bærekomfort. Mesh-innlegg, som innerfôr og ventilasjonshull på baksiden, sørger for god temperaturregulering.

Luftig og behagelig for varme arbeidsdager 800x480 2

Detalj med temperaturegulerende åpninger i ICU BRZ Jakke.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.