K-Rauta-hero-banner
Artikler

Moderne, hygienisk og slitesterk

Med Fibo veggsystem får du 100 prosent vanntette vegger. Systemet er godkjent i henhold til våtromsnormen. Her får du vegger med overlegen slitestyrke og 15 års garanti.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Moderne hygienisk og slitesterk 800x480

Panelene fra Fibo er også meget enkle å holde rene. I tillegg kommer de med dokumentert antibakteriell effekt, med overflater som gjør det tilnærmet umulig for bakterier å overleve.

Systemet består av paneler med en kjerne av sertifisert tre, et materiale som naturlig fanger og lagrer karbon. Et høyttrykkslaminat på utsiden sørger for å holde vannet unna, sammen med Fibos egen Aqualock som låser og tetter skjøtene når panelene klikkes sammen.

Veggpanelene kommer i fulle lengder, kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk og krever verken det ekstra underlaget eller like mange tilbehørsprodukter som flis.

Stor klimagevinst

Et bad fra Fibo er også et miljøvennlig valg, da det gir et betydelig lavere C02-avtrykk sammenlignet med et flislagt bad. Paneler fra Fibo har 80 prosent lavere materialbruk – og over 40 prosent lavere CO2 utslipp sammenlignet med flis.

Den største klimagevinsten ligger i selve veggsystemet. Fordi det består av paneler med membran i front som monteres rett på stenderverket – i motsetning til flis som krever både et ekstra underlag og flere tilleggsprodukter – er den totale materialbruken for et gjennomsnittlig bad opptil 80 prosent mindre med Fibo.

Det kommer fram i en rapport fra rådgivningsfirmaet Asplan Viak.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?