K-Rauta-hero-banner
Artikler

Norema kjøkken – trygghet og kvalitet i hele leveransen

Neste gang du skal bestille kjøkken til et prosjekt er det mange grunner til å velge kjøkken fra Norema og Byggmakker.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Byggmakker har vært i markedet i mange år, og det samme har Norema. Med en fartstid på til sammen godt over 100 år kan man trygt si at de vet hva de driver med. Du som proffkunde er derfor sikret både forutsigbarhet og kvalitet i hele leveransen, i kombinasjon med tett oppfølging og godt samarbeid gjennom hele prosessen.

proff kjokken 800x480 1

Se vårt utvalg av kjøkken her

– Det er trygt å velge Byggmakker fordi vi er en stor og stabil aktør, og fordi vi er eid av en av  Nordens ledende byggevarekonsern, Kesko, sier Cathrine Moe, KAM hos Byggmakker Brobekk. 

– Vi er en effektiviserende partner for proffkunden

Stort utvalg og god kvalitet bør være en selvfølge når kjøkken, bad og garderobe skal kjøpes inn til prosjekt. Men den aller beste grunnen til å velge kjøkken fra Norema og Byggmakker handler om logistikk. Du skal få varene du har bestilt til rett tid, på rett plass. 

– Evnen vår til å gjennomføre på byggeplass er kanskje det aller viktigste for en entreprenør. Vi tar hånd om alt fra kundetilvalg og kontrollmål, til bestilling, levering og montering, noe som er en stor prosjektlederjobb, forteller Cathrine.

proff kjokken 800x480 2

Når du bestiller Norema-kjøkken fra Byggmakker kan du være sikker på at de har kontroll på hele prosessen fra A til Å. Det starter med en avtale om hvor mange kjøkken som skal leveres, hvilke kjøkkenfronter det er snakk om og til hvilken tid. Så skal det kontrollmåles, bestilles og koordineres med fabrikken for levering til riktig tid og sted. Det stopper ikke der – for det inkluderer også tilstedeværelse på byggeplassen for å ta imot varene, og å gjennomgå leveransen for eventuelle skader, mangler eller feil hvis kunden ønsker det.

Byggmakker stiller med montører som monterer i henhold til fremdriftsplan og som gjennomfører kvalitetskontroll på eget arbeid gjennom Holte-appen. Prosessen inneholder enda flere ledd vi ikke trenger å fortelle om, men poenget er at du kan være trygg på det komplette kjøkkenet som leveres – og at det faktisk er hele denne tjenesten du får. 

– Det er viktig for oss å være en effektiviserende partner for proffkunden. Vi i Byggmakker har fokus på kunde og kvalitet i alt vi gjør, og det inkluderer å være åpen, ta ansvar og holde det vi lover. 

Kvalitetskontroll av kjøkkenjobben

– Vi ønsker å være profesjonelle i alle ledd og dokumenterer hele prosessen. Er det skader, feil eller mangler bestilles dette innen 48 timer etter at selger har fått informasjon fra montansjekoordinator. Det er viktig for oss å kunne ligge i forkant for å holde entreprenøren oppdatert. Og etter at vi har montert kjøkken utfører vi en kvalitetskontroll av arbeidet, tar bilder, registrerer og leverer rapport til entreprenør, sier Cathrine og fortsetter: 

proff kjokken 800x480 3

– Når vi har gjennomført et prosjekt, har vi både en intern evaluering og ber om et evalueringsmøte med entreprenør. Slik finner vi ut hva vi kan gjøre bedre neste gang. 

Norema – kjøkken i god kvalitet og lekkert design

Norsk kvalitet, skandinavisk design og kjøkken for enhver smak er bare noen av stikkordene som kjennetegner et Norema-kjøkken – som for øvrig er en av de mest kjente merkevarene i det norske kjøkkenmarkedet. 

norema fager gronn 800x480

– Norema tilbyr moderne, klassiske og tradisjonelle kjøkken og skal være et alternativ for folk flest. Kjøkkenleverandøren tilpasser seg hva som er ønsket i markedet, følger med på trender og oppdaterer fronter og utvalget deretter. 

Cathrine trekker blant annet frem at interiørtrendene har gått fra helhvitt til mer bruk av farger – noe Norema også har tilpasset seg med sine kjøkken. Et godt eksempel er kolleksjonen Toniton x Norema, der alt tilbehør er designet og fargesatt for å matche fargen på selve kjøkkenet, til og med veggmalingen. Resultatet blir et rom i nettopp ton-i-ton, en harmonisk måte å fargesette på. 

norema toniton peach 800x480

Norema og Byggmakker tar ansvar

Byggenæringen er blant de bransjene som har størst klimafotavtrykk, noe både Byggmakker og Norema hele tiden jobber mot.

– Stadig flere henvendelser fra store aktører er rettet mot bærekraft. Det kommer krav til  produkter, og vi flytter oss sakte, men sikkert, for å møte målene og miljøkravene. Norema er også opptatt av bærekraft og de aller fleste frontene er Svanemerket, og kan derfor brukes i henhold til BREEAM-sertifisering, avslutter Cathrine. 

Er du allerede Byggmakker proffkunde?

Bestill i BM Portalen her

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?