K-Rauta-hero-banner
Artikler

Nyheter fra Makita

Makita lanserer stadig nye produkter. Her er en liten smakebit på noen av våre aktuelle 18Vs nyheter.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Slagskrutrekker LXT® 18V – DTD172Z

DTD172 er meget smal og har bitsfeste med to kulelager som stabiliserer og reduserer vingling. Maskinen har fire momentinnstillinger samt fire predefinerte funksjoner til spesifikke oppgaver og reversfunksjon for å løsne bolter og muttere med god kontroll. Brukes til treskruer opp til Ø8mm og bolter opp til M16. Tiltrekningsmoment opp til 180Nm. Maskinen kan programmeres slik at hurtigknappen rett over bryteren hopper mellom to ønskede funksjoner. Leveres uten batterier og lader.

Nyheter fra Makita 800x480 1

Multiverktøy LXT® 18V – DTM52Z

Kraftig 18V multiverktøy med Starlock Max verktøyfeste og lave vibrasjonsverdier. Kraftig børsteløs motor, hastighetsjustering og 3.6° vinkel på bladbevegelsen for økt effektivitet. Motoren er plassert slik at man får et smalt og godt grep på maskinen, og AVT gir meget lave vibrasjonsverdier slik at du kan holde på lenge uten å bekymre deg for vibrasjonsskader i hender.
DTM52 er et kraftig multiverktøy som egner seg til profesjonell bruk. Den børsteløse motoren med justerbar hastighet gir fra 10 000 til 20 000 OPM (oscilleringer per minutt) med 3.6° vinkel på bladbevegelsen. Verktøyløst bytte av blader og slipeplater og Starlock Max verktøyfeste som kan brukes på Starlock, Starlock Plus og Starlock Max tilbehør. Bladene kan plasseres i 12 posisjoner slik at du får god arbeidsstilling. Leveres uten batterier og lader. Andre tilgjengelige versjoner er DTM52T (leveres med ett 5,Ah batteri).

Nyheter fra Makita 800x480 4

Plansliper LXT® 18V – DBO381ZU

Effektiv 18V plansliper med slipeplate 93x185mm. Brukes til slipejobber på plane flater. Kraftig børsteløs motor med 3 hastigheter. Motorhus og batteri er plassert direkte over slipeplaten og gir en stabiliserende effekt. Slipepapir festes enkelt med klips. Håndtaket foran kan tas av uten bruk av verktøy for å kunne slipe helt inntil vegg. Medfølgende hullplate brukes for å lage hull i slipepapiret til støvavsug. Leveres uten batterier og lader. Batterideksel, hullplate til sandpapir og AWS Bluetooth-sender medfølger.

Nyheter fra Makita 800x480 2

Radiolader DAB+ CXT® / LXT® - DMR301

Robust og sprutsikker byggeplassradio som kan bruke og lade 12V og 18V batterier. Kommer med Bluetooth, DAB+ og AUX-IN, USB for lading av mobil og liknende, to 89mm høyttalere og bærehåndtak. Mikro USB sørger for software oppdateringer. Du får en kraftig og fin stereolyd. LCD skjermen gir mulighet for tekstinformasjon fra DAB sendinger. Med IP64 klassifisering på støv og vannbeskyttelse kan den trygt tas med til arbeidsplassen. Gir opp til 24 timer spilletid med 18V 6,0Ah batteri, og kan lade det samme batteriet fullt på ca 100 minutter. Leveres uten batterier og lader.

Nyheter fra Makita 800x480 3

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?