K-Rauta-hero-banner
Artikler

Nyheter fra MARELD og Luna Tools

Luna Group Norge trekker frem to arbeidslamper fra Mareld nå når vintermørket står for døren. Luna Tools har utviklet en hammer spesielt for spikring av klammer til el-kabler.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Nyheter fra MARELD og Luna Tools 800x480

Batteridrevne arbeidslamper

Oppladbare- og batteridrevne arbeidslamper blir stadig mer populære. Nå lanserer MARELD lamper som lyser ved hjelp av batterier for elektroverktøy. Det er en økt etterspørsel i markedet etter arbeidslamper som er batteridrevne og oppladbare. Samtidig ønsker de fleste kundene at ett og samme batteri kan brukes om hverandre og til flere verktøy. Dette er en utvikling som de fleste produsenter av elektroverktøy har omfavnet. Arbeidslampene fra MARELD kan brukes med de vanligste batterisystemene for elektroverktøy.

Nyhetene BANY 6000 APP og BANY 4000 RE APP med batterier for elektroverktøy er robuste arbeidslamper med IP 65 klassifisering. I tillegg har lampene appstyring som bidrar til å gi brukeren et bredt utvalg av tilpasningsalternativer og full kontroll på arbeidsbelysningen.

I tillegg kan MARELD nå tilby en oppladbar appstyrt arbeidslampe som kan justeres til varmt eller kaldt lys, samt lyssterke hodelykter for lyskrevende utendørs bruk.

Vapor 20000 App & Sens

Med den app-styrte arbeidslampen Vapor 20000 App & Sens kan du slå av og på arbeidslyset med en app på mobilen din. Dette er en fleksibel lampe som lyser opp store flater. Den er dimbar og derfor også godt egnet innendørs.

Nyheter fra MARELD og Luna Tools 800x480 2

Lampen har en timerfunksjon, som gjør at lyset kan være påsatt når arbeiderne kommer på jobb. Man slipper å gå rundt i mørket for å finne utstyret. Ved behov kan du parallellkoble hele 100 enheter til en app. En bevegelsessensor kan aktiveres, som gjør at lyset slår seg automatisk på når noen besøker byggeplassen.

Elektrikerhammer

Den nye elektrikerhammeren har flere fordeler som bidrar til en mer effektiv arbeidshverdag.

En av fordelene med den nye elektrikerhammeren er måleskalaen på håndtaket. Dette gjør at man enkelt kan finne avstander for plassering av klammer, uten å måtte bruke målebånd eller meterstokk i tillegg.

Nyheter fra MARELD og Luna Tools 800x480 3

Hammeren er utstyrt med to slagflater: En i kvadratisk herdet stål for spikring. Den andre i rund slagfast plast for å kunne banke lett og forme kabelen rundt eller inn i hjørne, uten å skalle isoleringen.

Tilbakemeldingene fra markedet har utelukkende vært positive. Elektrikerhammeren er utviklet i samarbeid med fagpersoner i Norge og Sverige. Luna Tools har spurt hva behovet er, og resultatet er et produkt som imøtekommer det markedet ønsker.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?