K-Rauta-hero-banner
Artikler

Nytt tjenestetilbud

En mannskapsvogn med spiseplass og toalett kan være så mye mer enn bare det. Med Byggmakkers nye tilbud kan proffene lease en mannskapsvogn som inneholder lysmast, HMS-utstyr, WiFi-ruter, stor flatskjerm, pluss pluss...

Nytt tjenestetilbud 800x480

Vi kan produsere vogner opp til ni meter pluss draget. Målene på denne vognen er 5,10 meter + drag. Etter som demonstrasjonen foregikk innendørs, er lysmasten bare hevet 35% opp.

I første omgang er det kunder på Østlandet som kan nyte godt av det nye tilbudet. Men flere Byggmakker-varehus vil følge på. Gründeren og daglig leder i Royale Nordic, Dag Rotevatn, har selv bakgrunn som kunde hos BM Jessheim. Ett av selskapene hans driver med oppsetting av boliger og utvikling av eiendom.

I 2022 fikk han agenturet på ALRO-vogner fra Estland. Sammen med fabrikken har han utviklet vognene til en unik mannskapsvogn som ingen produsenter har maken til. Sammen med konseptansvarlig proff, Petter Skjerven har de utviklet et eget konsept med leasing eller kjøp av disse unike mannskapsvognene. Via Ikano-bank kan disse mannskapsvognene leases fra ett til syv år.

LYSMAST MED 120.000 LUMEN

– ALRO er ikke de største produsentene av mannskapsvogner, men de er opptatt av kvalitet og er lydhøre for å videreføre vanlige «spisebrakker» til noe langt mer, forteller Dag Rotevatn.

Hans idé var å gjøre de tradisjonelle mannskapsvognene om til et redskap på byggeplassen. Foruten lovpålagt spiseplass og toalett inneholder vognene fra Royale Nordic en lysmast med en lysmengde på 120.000 lumen. Masten kan heves til 6,5 meter over bakken og lyskilden kan dreies 360 grader og tiltes; alt ved hjelp av en fjernkontroll.

I samarbeid med Røde Kors førstehjelp er vognene utstyrt med hjertestarter, øyeskyllestasjon, brannteppe, førstehjelp for kuttskader og brannskader, båre og bærestol.

– Vognen er så bred og lang at en skadet person får plass inne i oppvarmet rom i påvente av ambulanse, påpeker Rotevatn.

Nytt tjenestetilbud 800x480 1

Røde Kors Førstehjelp bistår Royale Nordic med riktig og viktig utstyr om en ulykke skjer på byggeplassen. Et eget rom bak i mann skapsvognen inneholder HMS-utstyr.

NESTE GENERASJON

Han har kalt de nye mannskapsvognene for «Next Gen Builders». For dette er etter hans mening fremtiden på byggeplassene der det ikke er byggeplassrigg. – Vognene er utstyrt med egenutviklet Dual Vent XL ventilasjonssystem som bytter 150 kbm luft i timen. Luftkvaliteten i vanlige vogner er ikke tilfredsstillende. Det har vi gjort noe med. Vognene kan leveres med solcelleanlegg og batteripakker. Eller de kan kobles til et aggregat for å være helt uavhengig av strøm, forteller Rotevatn.

– Vognene er utstyrt med en 43 tommers Samsung Frame flatskjerm og selvsagt en wifi-ruter. Da kan man sitte i vognen og ta opp arbeidstegninger/beredskapsplaner på skjermen, tilføyer han.

– Vi har levert spesialvogner til Sivilforsvaret, NRK, kommuner, utleieselskap, entreprenører, maskinentreprenører m.m. Royale Nordic AS jobber med utvikling av blant annet skuddsikre vogner til forsvaret, brann og politi. Nå er det proffkundene til Byggmakker sin tur, sier Dag Rotevatn.

Nytt tjenestetilbud 800x480 2

Dag Rotevatn i mannskapsvognen, mellom flatskjerm og ventilasjonsanlegg.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.