K-Rauta-hero-banner
Artikler

Overbevist om ESSVE-kvalitet

Daglig leder Matthias Drude i Real Byggservice AS i Tønsberg bruker festemidler fra ESSVE der det er mulig å skru. – Kvalitet koster litt mer. Men så får du også langt bedre kvalitet på det du bygger. Det lønner seg, sier han.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Overbevist om ESSVE kvalitet 800x480

Matthias Drude i Real Byggservice AS har bilen full av festemateriell fra ESSVE.

– Jeg bruker gjerne tid på å forklare kundene mine at kvalitet har sin pris, men at det alltid lønner seg i lengden. Kvaliteten på materiellet fra ESSVE er så bra at vi slipper å ergre oss over dårlige produkter, sier Matthias. Han startet Real Byggservice i 2016. Nå er de tre mann pluss at han håper en utplasseringselev fra videregående begynner som lærling etter sommeren. Kunde har han vært hele tiden i proffbutikken til CF, nå Byggmakker i Tønsberg. – Her føler jeg en tilhørighet og et samhold og samarbeid som går begge veier. Her blir jeg brukt når ansatte skal ha utført noe privat. Jeg pleier å hente alt av festemateriell selv i butikken og har flere ganger hjulpet andre kunder med råd og veiledning i ESSVE-reolene når jeg likevel har vært der, sier han med et smil.

Beste på markedet

Matthias har erfart at han kan stole på ESSVE. Han synes det er genialt at ESSVE har kofferter med tilhørende stablebare plastesker til festemiddelsortimentet sitt. Han er storfan av lim og fug fra ESSVE og mener at fugeskummet FLEXI er det beste på markedet. – Rustfrie skruer fra ESSVE slår alle andre produkter. Kvalitet, og at du kan velge akkurat riktig skrue til alle typer jobber, er helt avgjørende. Sortimentet til ESSVE favner så bredt at vi alltid finner riktig kvalitetsskrue til de ulike arbeidsoppgavene vi møter, slår Matthias fast.

Enkelt med Karmfix

Han anbefaler WAF-skruen til ESSVE til alle typer større konstruksjoner. På viktige konstruksjonspunkter i bygget bruker han alltid WAF-skruer i stedet for spiker. – Når jeg skruer, er det alltids muligheter til å skru ut igjen og justere om nødvendig, sier han. Også Leca-skruene bruker de mye. – Mer solid innfesting får du ikke, sier Matthias. Med karmskruen Programa Karmfix har han erfart at han halverer monteringstiden. De bruker den i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. – Med Karmfix utviklet av ESSVE er det enkelt å montere vinduer og dører, og vi sparer mye tid. Vi slipper trekiler, klosser og vanlige skruer, og unngår å måtte justere og tilpasse før vindu eller dør sitter der det skal. Vi bruker mindre tid, risikerer ikke at noe sprekker og får alltid et pent resultat, sier Matthias Drude.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?