K-Rauta-hero-banner
Artikler

Perfekt vinterjakke for alle som jobber ute

Kensington Winter Jacket fra Helly Hansen Workwear holder deg varm, tørr og komfortabel selv på kalde vinterdager med sin unike funksjonalitet og passform.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Perfekt vinterjakke for alle som jobber ute 800x480

Alle som jobber ute om vinteren trenger arbeidsklær i toppklasse. Med Kensington Winter Jacket setter Helly Hansen Workwear nye grenser for å gjøre arbeidsdagen til arbeidsfolk over hele landet så behagelig som mulig.

Passformen og den lave vekten gjør det enkelt for deg å utføre oppgavene dine, samtidig som PrimaLoft®- isolering sørger for å holde deg god og varm selv på de kaldeste vinterdagene.

Helly Tech Professional™ sørger for at jakken er vannavvisende på utsiden, samtidig som gode pusteegenskaper og mange muligheter for å regulere luftgjennomstrømningen holder deg tørr på innsiden, selv under intensivt arbeid.

DESIGNET FOR UTENDØRS ARBEID

Andreas Pohl-Larsen i Helly Hansen Workwear forteller at designerne har lyttet til erfaringene fra håndverkere for å utvikle en arbeidsjakke som både veier lite og er ekstremt funksjonell.

– Vi ønsket å lage en arbeidsjakke med den beste vekt til varme-ratioen og det har vi klart. Dette er en perfekt vinterjakke for alle som arbeider ute uavhengig av arbeidstype, så lenge arbeidsplassen ikke krever synlighetstøy. Flott design gjør den også til en attraktiv jakke for privat bruk. Jakken er lett, svært varm og har god bevegelighet og er perfekt når du skal jobbe over lengre tid under kalde forhold, sier han.

TILPASS JAKKEN TIL DITT BRUK

Kensington Winter Jacket er spekket med praktiske detaljer, som gjør at du kan tilpasse den til dine aktiviteter og behov. YKK®-glidelåser lar deg enkelt regulere ventileringen under armene. Hetten på jakken kan justeres både vertikalt og horisontalt, eller tas av når man ikke trenger den. Den høye kragen, som er polstret for ekstra komfort og utstyrt med børstet polyester innvendig, kan også justeres bak slik at du får passformen akkurat slik du ønsker den.

Jakken har også flere hendige oppbevaringslommer både innvendig og utvendig. En av disse er Helly Hansens Life Pocket™, som isolerer mobiltelefonen din og får batteriet til å vare dobbelt så lenge som i andre jakkelommer. Fravær av skuldersømmer hindrer irritasjon når du beveger deg.

KOMBINER MED ANDRE PRODUKTER

Den banebrytende jakken er en del av Kensington-kolleksjonen til Helly Hansen Workwear. Kombiner den gjerne med Kensington Winter Pant. Bruk gjerne jakken over: Lifa Merinoull Undertrøye og Kensington Strikket Fleecejakke . Da er du garantert varm, tørr og sikker på kalde og våte dager. De forskjellige plaggene er designet for å utfylle hverandre.

Les mer om Kensington Winter Jacket på www.hhworkwear.com

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.