K-Rauta-hero-banner
Artikler

Proffsatsning i hele regionen

Fra kjøkkenavdelingen i Moss satser nå proffselgerne her og i de seks varehusene i regionen på å nå de mindre byggmesterne.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Proffsatsning i hele regionen 800x480

I Moss har Byggmakker utstilt 19 ulike kjøkkenmodeller. I tillegg tilbyr Byggmakker tilleggsprodukter fra en rekke kvalitetsleverandører.

– Vi har kompetansen og kan tilby hjelp til planlegging og utforming av kjøkken, bad og garderobe for byggmesternes sluttkunder. Tar Byggmakker hånd om denne delen av byggeprosjektet, også alt av tilvalg og oppfølging, kan byggmesteren få en ekstra fortjeneste. Både de og sluttkundene slipper å bekymre seg, sier salgssjef kjøkken hos BM Moss, Nadia Klipper.

Uansett hvilket av de seks BM-varehusene byggmesterne er kunde hos, vil de få samme service og oppfølging når de henvender seg med sluttkunder som trenger kjøkken, bad og garderobe.

– Vi tilbyr totalleveranser, og alt på ett sted. Det forenkler alle prosesser for proffkundene; fra deres sluttkunder velger produkter, til alt er ferdig montert på byggeplass, enten det er enebolig eller leilighet, understreker Nadia Klipper.

FRIGJØR TID OG PROBLEMER

Med seg på profflaget har hun proffselgerne Gro Bøhle og Marius Strandseter og montasjeleder Jørgen Herfjord. De dekker hele regionen i tidligere Østfold fylke. Her har fra før Byggmakker levert prosjektkjøkken til flere store entreprenører. Nå er altså oppmerksomheten i tillegg rettet mot de mindre byggmesterfirmaene.

– Disse proffkundene er kanskje ikke alltid like bevisst på den bistanden de kan få når sluttkundene deres trenger varegrupper som kjøkken, bad eller garderobe.

I stedet for å overlate sluttkunden til selv å sørge for disse innredningsproduktene, kan vi levere kjøkken, bad og garderobe som en del av de øvrige byggevarene til prosjektet.

Vi kan frigjøre tid og problemer for byggmesteren, fremholder Nadia Klipper.

Proffsatsning i hele regionen 800x480 1

Hos Byggmakker får sluttkundene all mulig bistand i tilvalgsprosess og oppfølging. Nadia Klipper er salgssjef kjøkken hos BM Moss med ansvar for hele Østfold-regionen.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.