K-Rauta-hero-banner
Artikler

Revolusjonerer våtrommet

Nå kan du bygge teknisk godkjente våtromsvegger på en enklere, raskere og mer kostnadseffektiv måte. Kombinasjonsløsningen med Isola Membra og Vänerply Kompakt kryssfinerplater fra Moelven gjør at du sparer både tid og materialer.

Revolusjonerer vatrommet 800x480

Selvklebende membransystem gir rask fremdrift og ingen tørketid.

Løsningen har fått SINTEF Teknisk Godkjenning nr. 20867 til bruk som underlag for keramiske fliser i våtrom.

– Godkjenningen viser at veggen blir stabil uten bruk av et ekstra platelag. Fleksibiliteten i Membra membranen fanger opp bevegelsene i Kompakt kryssfiner platene, forklarer produktsjef David Gusland i Isola.

Revolusjonerer vatrommet 800x480 1

Illustrasjon som viser løsningen med Membra og Kompakt kryssfiner.

RASK MONTASJE - INGEN TØRKETID

Membra Våtromsystem består av en selvklebende membran, selvklebende hjørnebånd og selvklebende detaljkomponenter. Sammen med en heftprimer som binder seg umiddelbart, gir det en rask fremdrift og ingen etterfølgende tørketid. Så snart membranen er montert, er det klart for flislegging. Enklere kan det ikke bli!

MINDRE VEKT, KAPP OG SVINN

– Kombinasjonsløsningen med Kompakt kryssfinerplatene vil spare håndverkere både for materialer og vekt, - kryssfineren er som sagt godkjent som underlag for Membra Våtromsystem alene og er stabil og lett, sier David Gusland. Platene har not og fjær i alle fire sider og monteres på veggen liggende og i forband. De kan dermed skjøtes mellom stendere, - slik at det blir også mindre kapp og svinn avslutter produktsjefen.

Revolusjonerer vatrommet 800x480 2

Produktsjef David Gusland i Isola AS.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.