K-Rauta-hero-banner
Artikler

Satser på egne verksteder

I Stavanger og Moss har Byggmakker etablert verksteder for kontroll og service på fallsikringsutstyr. Det er en del av satsningen på HMS-utstyr. Målet er at flest mulig BM-varehus skal ha kompetente proffselgere som kan holde kurs i fallsikring.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Satser pa egne verksteder 800x480

Serviceteknikerne Kjetil Nordang (t.v.) og Kjell Inge Gramstad og fagansvarlig Pål Matland er de tre første i Byggmakkers satsning på fallsikring.

Byggmakker har knyttet til seg noen av fallsikringsbransjens mest erfarne personer i sin satsning på service og kurs innen fallsikring.

I oppstarten i Stavanger har fagansvarlig Pål Matland fått med seg serviceteknikerne Kjell Inge Gramstad og Kjetil Nordang. Sistnevnte skal bemanne verkstedet i Moss, som når dette leses, er i full drift. De tre kjenner hverandre godt etter å ha jobbet sammen i firmaer som er store på fallsikringsutstyr.

Verkstedet i Stavanger har overtatt lokalet til et bilverksted som lå i tilknytning til Byggmakkers butikk sør i Stavanger sentrum. Vi besøker verkstedet bare 14 dager etter oppstart, så alt er ennå ikke på plass. I Moss vil også verkstedet etableres i tilknytning til butikken.

VRAKES

I de nyopprettede verkstedene kan alle typer aktuelle kundegrupper få sjekket sitt fallsikringsutstyr. Etter 14 dagers drift i Stavanger har verkstedet fått kunder fra den lille enkeltmannsbedrift til store oljeselskap. Til verkstedet sendes det fallsikringsutstyr fra hele landet for sjekk. Seler og liner sjekkes og fallsikringsblokker demonteres og etterses.

– Det er viktig at bremsemomentene i fallsikringsblokkene holder det de skal, sier Kjell Inge Gramstad og Kjetil Nordang.

– Hvis utstyret ikke er trygt å bruke, vrakes det, legger de til.

Satser pa egne verksteder 800x480 1

Dette fallsikringsutstyret sendt til verkstedet, blir ikke sendt tilbake til kundene.

EGNE LEVERANDØRER

Serviceteknikerne reiser også ut til byggeplasser der kundene har fallsikringsutstyr. Når utstyret er i bruk hele tiden, har kundene ikke mulighet til å sende det fra seg.

Pål Matland har bred kunnskap om lover og regler, og har hele landet som arbeidsområde når han skal reise rundt og drive opplæring i riktig bruk av fallsikringsutstyr.

Verkstedene i Stavanger og Moss er underlagt Byggmakker Handel sentralt. Herfra kom ideen om at Byggmakker skal satse sterkt på å få fallsikringsutstyr inn i sitt sortiment. Byggmakker har knyttet til seg egne leverandører av fallsikringsutstyr, og vil promotere egne produkter som de utvikler i samarbeid med leverandørene.

– Målet er å etablere fallsikring som en naturlig del av Byggmakkers sortiment i alle butikkene våre. Her kan også selgerne holde kurs for sine lokale fallsikringskunder, sier Pål Matland.

Satser pa egne verksteder 800x480 2

Byggmakker har laget egne klistremerker for godkjent fallsikringsutstyr.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.