K-Rauta-hero-banner
Artikler

Satser på sko i sør

Som ledd i en generell satsning på arbeidstøy og personlig verneutstyr, minner Byggmakker Kristiansand proffkundene sine på å også tenke vernesko. Før kom ofte vernesko i skyggen når folk skulle ha nytt arbeidstøy.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Satser paa sko i soer 800x480

Trioen som promoterer vernesko, fra venstre, butikkmedarbeiderne Ingrid Mortensen og Mona Steffensen og uteselger Ove Fredriksen.

Hos Byggmakker Kristiansand i Sørlandsparken treffer vi på butikkmedarbeiderne Ingrid Mortensen og Mona Steffensen i kassaområdet. Her har arbeidsklær, verneutstyr og ikke minst sko fått fremtredende plass.

– Sko har som regel vært det siste håndverkerne tenker på når de skal ha seg arbeidstøy og utstyr. Særlig de yngre har vegret seg. Men nå har også solide vernesko fått et moderne design, sier de to. Også uteselger Ove Fredriksen, med 20 års erfaring, er enig i at vernesko ikke har stått fremst på ønskelisten til håndverkerne.

– Produktene har blitt glemt i forhold til andre verneprodukter og klær. Nå har jeg alltid med sko i bilen når jeg presenterer klær og personlig verneutstyr. Jeg merker at jo mer de ligner på joggesko, desto bedre er det, sier Fredriksen.

AVANSERT FOTSCANNER

– Vi merker økt interesse for skoproduktene etter at vi rigget utstillingen med sko fra Sievi i kassaområdet. Her er det også en fotskanner som gjør at vi kan finne den skoen som passer best, forteller Mona Steffensen.

Den patenterte Sievi-scanneren, som er plassert ut i Byggmakker-varehusene, måler fotens lengde og bredde samt fotbuens anatomi ved hjelp av avansert laserassistert maskinsynsteknologi. Ut fra måleresultatene anbefaler Sieviscanneren en passende sko og såle som er anatomisk riktig designet for nettopp din sko. Sålene til Sievi er utviklet for å passe sammen med alle verne- og yrkesskoene til Sievi.

Satser paa sko i soer 800x480 1

Butikkmedarbeider Ingrid Mortensen veileder Magne Kristensen i Vaktmester Sør på Sievi-scanneren.

200 PRODUKTER

– Når vi har scannet alle målene, kan vi sende en mail med link til katalogen med utvalgte skomodeller og såler som passer foten. Det gjør det lettere å velge riktig størrelse og passform, forteller Ingrid Mortensen.

Finske Sievi er Nord-Europas største skoprodusent med sine over en million par sko i året. Produksjonskapasiteten er over 5500 par sko hver dag. Varesortimentet teller over 200 produkter.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.