K-Rauta-hero-banner
Artikler

Slik holder du deg varm og tørr på byggeplassen

Når kulda setter inn, er det fint å ha et tørt og varmt sted hvor du kan ta en pause mellom slagene.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Du tar på deg lag på lag med ull. Kanskje en regn- og vindtett jakke utenpå. Selvfølgelig finnes det dager hvor det faktisk ikke er så hyggelig å jobbe utendørs om vinteren.

En utstyrscontainer er tørr, varm og godt opplyst. Her kan du varme deg noen minutter og ta en kopp kaffe med gode kollegaer. Her kan du jobbe uten at det kalde regnet pisker deg i ansiktet. Og du har du lys nok til å kikke over byggetegningene før neste steg. I tillegg rommer containeren alt du trenger av verktøy og utstyr, og materialer som ikke bør bli våte kan oppbevares under tak.

Container-konseptet til Byggmakker er veldig enkelt: Du velger innholdet du vil ha, og så får du levert containeren direkte på byggeplassen. Vil du ha det enda enklere, kan du velge mellom fire standardløsninger.

Med denne løsningen slår du to fluer i én smekk: Logistikk og komfort. Selv om mange ser på det som en selvfølge, vet vi at det ikke alltid er så enkelt å få til på en byggeplass. Mange må dessverre ta til takke med det som skulle vært midlertidige nødløsninger, og sånn burde det ikke være. - Petter Skjerven, Byggmakker.

Les mer om Byggeplass-tjenesten vår her

Komfort er viktig

Byggmakker leverer containere i mange størrelser og varianter – blant annet med innvendig lys og varmevifte.

Bare det vil nok øke trivselen blant de ansatte med flere hakk på en kald og mørk januar- eller februardag. Flere av containerne har dessuten stålhyller og hylleplater. Det gir deg god oversikt over materialer og utstyr.

Fordeler med Byggmakker utstyrscontainer:

  • Alle maskiner, utstyr og tilbehør tilgjengelig på byggeplassen
  • Du slipper å bruke tid på innkjøp, henting og levering av varer
  • Høyere effektivitet og bedre lønnsomhet
  • Et sosialt og komfortabelt samlingspunkt for de ansatte
  • Byggmakker-containerne har FG-godkjent lås, som kan forhindre tyveri av verdifullt utstyr og materialer.

Kontakt din lokale proffselger for bestilling av utstyrscontainer til ditt neste prosjekt »

Er du allerede Byggmakker proffkunde?

Bestill i BM Portalen her

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?