K-Rauta-hero-banner
Artikler

Slitesterkt er bærekraftig

Hva ligger egentlig i begrepet «bærekraftige materialer» når vi snakker om arbeidsklær? Slitestyrke og lang levetid er to egenskaper det er nærliggende å tenke på. Dette er spørsmål vi i Blåkläder diskuterer daglig,

Slitesterkt er baerekraftig 800x480 1

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Arbeids- og vernetøybransjen er veldig spesifikk når det gjelder beskyttelsesegenskaper og funksjonalitet. Ettersom plaggene ikke skiftes ut fordi de blir umoderne, men først når de er utslitt, står alltid slitestyrke og lang levetid sentralt. Vårt mål er å forlenge plaggenes livssyklus. Det gir klimamessig uttelling. Ved å forsterke utsatte deler av plagget, kan vi oppnå 50 prosent lengre brukstid. Vi forsterker plaggene våre for å skape en bærekraftig fremtid. Derfor gir vi livstidsgaranti på sømmene våre.

Slitesterkt er baerekraftig 800x480 2

19981644/HÅNDVERKSBUKSE I 4-VEISSTRETCH X1900

Håndverksbukse i 4-veisstretch, komfort og funksjon i perfekt kombinasjon. Allsidig og komfortabel arbeidsbukse, ekstremt myke og fleksible. Buksen er designet for å tåle krevende oppgaver uten at det går ut over komfort og passform. Den har avanserte detaljer og praktiske lommer med CORDURA®-forsterkninger, en benlomme med glidelås og belg, en tommestokklomme, lommer i front og funksjonelle verktøyholdere. Knebeskytterne er forsterket med CORDURA® stretchstoff på utsiden og stretchstoff på innsiden for økt bevegelsesfrihet. Mykt mesh-materiale i kneet for god ventilasjon. (Nr 1 i bilde over).

19891644/BUKSE 4-VEISSTRETCH X1900

Nok en smidig og bekvem bukse, ekstremt myk og fleksibel med avsmalnende ben. Materialet er myk 4-veisstretch som er både sterk og strechy i alle retninger. Buksen har avanserte detaljer og praktiske lommer med forsterkning. Knebeskytterlommen er forsterket med CORDURA®-stretch utvendig og et lettere stretchmateriale innvendig. Forsterkninger på innsiden av ben gir god beskyttelse mot slitasje. (Nr 2 i bilde over).

15221645/HÅNDVERKSBUKSE I 4-VEISSTRETCH

Håndverksbukse i et litt tynnere 4-veisstretchmateriale som virkelig leverer den ultimate komforten. Buksen har en smalere passform og strammere look, og for enda bedre komfort finnes det strikk i linningen. Kneputelommer med CORDURA®-stretch hvor kneputene puttes inn fra undersiden, samt loop til hammerholder på både høyre og venstre side. For økt ventilasjon har den mesh i kneet, noe som tillater ofte sårt tiltrengt ventilasjon under lange og tøffe arbeidsdager. (Nr 3 i bilde over).

Blåkläder goes stretch

Med over 60 års erfaring har vi stor kunnskap om utvikling av arbeidsklær. Nye materialer skapes kontinuerlig og vår oppgave er å utnytte dem på en smart måte. Buksene i vår nye kolleksjon med fantastisk myk og bevegelig 4-veisstretch er et perfekt bevis på at vi lytter til våre brukere. Vi har nå designet en lettere bukse med smalere passform. Buksene er laget av et noe tynnere 4-veisstretchmateriale og har elastikk i linningen, noe som gjør disse buksene utrolig behagelige å ha på. I tillegg får buksene med smalere passform en “tightere” look. Buksene har myk stretch som gir høy komfort og bevegelsesfrihet. CORDURA® sikrer forbedret slitestyrke.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?