K-Rauta-hero-banner
Artikler

Stimulerer til energitiltak

Byggmakker Skien tilbyr gratis klima- og energirådgivning til boligeiere. – Vi ønsker at boligeiere skal ta klimavennlige valg, og at proffkundene våre kan få mer å gjøre når boligen gjøres mer energivennlig, sier daglig leder Pål Berger Hansen.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Stimulerer til energitiltak 800x480

I butikken til Byggmakker Skien er det rigget til en informativ utstilling. Utstillingen presenterer tilbudet om Smarthus.

Når det regner på presten, så drypper det gjerne på klokkeren også. Når Byggmakker Skien tilbyr gratis klima- og energirådgivning til boligeiere i Grenland, vil mange trolig få øynene opp for at det er mulig å gjøre tiltak for å spare strøm og øke standarden på innemiljøet.

Tilbudet er en del av «Fiks ferdig»-konseptet, der en gruppe proffkunder er parat til å bistå boligeierne. Men tilbudet er også aktuelt for alle proffkunder som kontaktes av boligeiere som tenker på å utbedre boligen.

– Å sende boligeierne til utstillingen, eller at de tar kontakt med en av våre selgere for å få utført en energianalyse, fører gjerne til at boligeieren ser at det vil lønne seg å investere mer i oppgradering enn de først hadde tenkt. Med andre ord mer å gjøre for håndverkerne, sier Pål Berger Hansen.

Stimulerer til energitiltak 800x480 1

Daglig leder Pål Berger Hansen logger seg inn i byggmakkerskien.energiportalen.no.

GJØRE KLOKE VALG

Rådgivningen til Byggmakker skal bidra til at boligeiere bruker mindre energi, og den de bruker skal brukes mest mulig effektivt og klimavennlig.

– Tilbudet er en del av Byggmakkers arbeid med klima og energi. Vi skal bidra til kunnskapsbygging og legge til rette for at boligeiere kan gjøre kloke valg. Vi inviterer boligeiere til å bruke Byggmakkers egen side på energiportalen.no. Det kan boligeierne gjøre hjemme, men det enkleste er at de får veiledning i butikken i Skien, forklarer Berger Hansen.

FLERE OPPDRAG

Verktøyet Energiportalen muliggjør en objektiv nettbasert energianalyse av boligen. Her får boligeieren blant annet råd om etterisolering av vegger og tak, bytting av dører og vinduer, gratis befaring og nye miljøvennlige ildsteder.

– Hvis proffkunden sender potensielle kunder hit, kan de sjekke hva som er lønnsomt for den enkelte bolig. Da er gjerne veien ikke lang til oppdrag som både huseieren og proffkunden vil ha glede av, sier Berger Hansen.

Stimulerer til energitiltak 800x480 2

Energiportalen viser på en effektiv måte hva man kan spare av energi med ulike typer tiltak.

BYGGMAKKERS SMARTHUS-TILBUD

Byggmakker tilbyr, som den første og eneste byggevarekjeden, å gjøre strømsparing enklere ved å tilby Fiks ferdig smarthus. Dette er noe proffkundene kan gjøre sine kunder oppmerksomme på.

Alle ønsker lavere strømregninger. Men dette kan ofte være vanskelig å få til i en jungel av ENØK-tiltak, mer eller mindre gode spareråd og ikke minst investeringer som gjerne koster mer enn de smaker. Overordnet er smarthus et intelligent hjem der boligeieren har kontroll over boligen med et panel eller en app. Man kan velge en eller flere smarte løsninger i tre grunnpakker, som så kan bygges videre på etter hvert med tilleggsprodukter. Et smarthus er energibesparende. Med smarthusløsningen til Byggmakker kan man styre lys og varme. Allerede fra dag én begynner man å spare strøm. Boligeieren velger løsning. Byggmakker gjør resten og kontakter nærmeste Elfag, som står for befaring og montering.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.