K-Rauta-hero-banner
Artikler

Tungvekter innen arbeidsklær

Med over 60 års erfaring er Blåkläder en av de store tungvekterne innen arbeidsklær. I sin nyeste kolleksjon har de utviklet arbeidsklær med bransjeledende 4-veis-stretch, samtidig som de fortsetter sin unike satsing på arbeidsklær for kvinner.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Tungvekter innen arbeidsklaer 800x480

Nye materialer skapes kontinuerlig og vår oppgave er å bruke disse på en smart måte når Blåkläder skal lage de beste arbeidsklærne for sine sluttbrukere. I sin nyeste kolleksjon har Blåkläder utviklet arbeidsbukser med 4-veis stretch for maksimal fleksibilitet, bevegelighet og komfort. CORDURA® gjør også at produktet leverer optimalt på slitestyrke. Blåkläder har nå laget bukser i enda tynnere 4-veisstretchmateriale med elastikk i linningen, hvilket gjør disse produktene utrolig behagelige å ha på. Med en smalere passform som gir et enda «tightere» look, kommer dette produktet garantert til å bli en favoritt for mange.

Utviklet i samarbeid med håndverkere

Blåkläders arbeidsklær i stretchmaterialer oppfyller alle krav relatert til relevante sertifiseringer. I tillegg er Blåkläder svært bevisste på å inkludere kundenes tilbakemeldinger i sitt produktutviklingsarbeid. Brukerne skal bære plaggene i 8-10 timer hver dag og kjenner best sine egne behov. Derfor arrangerer Blåkläder stadig kundepaneler for å diskutere mulige forbedringer. Dette kan inkludere alt fra utforming av ny lomme som passer de nyeste mobiltelefonene, til videreutvikling av våre arbeidsbukser for gravide.

Baner vei for en mer likestilt bransje

Bygg, industri, transport og infrastruktur har tradisjonelt vært svært mannsdominerte bransjer, og markedet for arbeidsklær har historisk sett vært preget av dette. De få kvinnene som jobber i disse sektorene har måttet nøye seg med arbeids- og vernebekledning som er utformet for deres mannlige kolleger. I dag ser heldigvis situasjonen annerledes ut, og stadig flere kvinner tar plass i ulike deler av virksomhetenes organisasjonsstruktur. I 2020 ble det lagt til bestemmelser om kjønnstilpasset arbeids- og vernetøy i blant annet fire tariffavtaler med Industri Energi som fagforening. Blåkläder har en av bransjens bredeste sortiment for kvinner – noe vi er stolte av!

Tungvekter innen arbeidsklaer 800x480 2

Livstidsgaranti på sømmer

Få vil være uenig i at bruk- og kast- mentalitet ikke er bærekraftig. Derfor tilbyr Blåkläder livstidsgaranti på sømmer på sine arbeidsklær. Produktene er rett og slett laget for å vare. For Blåkläder er livstidsgaranti på sømmer en selvfølge. Slitesterke plagg som holder lenge betyr færre kjøp, mer fornøyde kunder – og ikke minst en friskere jordklode.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?