K-Rauta-hero-banner
Artikler

Tungvekter innen arbeidsklær

Med over 60 års erfaring er Blåkläder en av de store tungvekterne innen arbeidsklær. I sin nyeste kolleksjon har de utviklet arbeidsklær med bransjeledende 4-veis-stretch, samtidig som de fortsetter sin unike satsing på arbeidsklær for kvinner.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Tungvekter innen arbeidsklaer 800x480

STRETCHPRODUKTER

Nye materialer skapes kontinuerlig og Blåkläders oppgave er å bruke disse på en smart måte når de skal lage de beste arbeidsklærne til sine sluttbrukere. Blåkläder har utviklet en rekke arbeidsbukser med 2- og 4-veisstretch for maksimal fleksibilitet, bevegelighet og komfort.

EN FAVORITT BLANT HÅNDVERKERE

En av mange favoritter er håndverkerbuksen 19981644. Dette er en allsidig og komfortabel arbeidsbukse, ekstremt myke og fleksible med avsmalnende ben. Buksen er designet for å tåle krevende oppgaver uten at det går ut over komfort og passform.

UTVIKLET I SAMARBEID MED HÅNDVERKERE

I tillegg er Blåkläder svært bevisste på å inkludere kundenes tilbakemeldinger i sitt produktutviklingsarbeid. Brukerne skal bære plaggene i 8-10 timer hver dag og kjenner best sine egne behov. Deres feedback er uvurderlig for vår produktutvikling. Endringer kan inkludere alt fra utforming av ny lomme som passer de nyeste mobiltelefonene, til videreutvikling av andre funksjoner som sluttbrukerne savner.

BANER VEI FOR EN MER LIKESTILT BRANSJE

Markedet for slitesterke arbeidsklær har historisk sett ikke vært spesielt inkluderende. I Blåkläder baner vi nå vei for en mer likestilt bransje med vårt brede sortiment til damer. Dette innebærer bedre muligheter for kvinner til å delta i arbeidslivet på samme vilkår som menn. Blåkläder har en av bransjens bredeste sortiment for kvinner – noe vi er stolte av!

LIVSTIDSGARANTI PÅ SØMMER

Få vil være uenig i at bruk- og kastmentalitet ikke er bærekraftig. Derfor tilbyr Blåkläder livstidsgaranti på sømmer på sine arbeidsklær. Produktene er rett og slett laget for å vare. For Blåkläder er livstidsgaranti på sømmer en selvfølge. Slitesterke plagg som holder lenge betyr færre kjøp og fornøyde kunder.

BLÅKLÄDER-KATALOGEN 2023

2023 katalogen til Blåkläder inneholder hele spekteret – fra klassiske bestselgere til spennende nyheter!

Tungvekter innen arbeidsklaer 800x480 1

Se www.blaklader.com

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.