K-Rauta-hero-banner
Artikler

Vi kårer årets lærlinger

Byggmakker viderefører tradisjonen med å kåre årets lærling i de tidligere CF-regionene. Byggmakker heier på lærlingene. De er fremtiden i byggebransjen.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Vi kaarer aarets laerlinger 800x480

Byggmakker satser på lærlinger med et eget lærlingprogram. Programmet består av at Byggmakker inviterer lærlinger sammen med proffkunder og leverandører til våre praktiske proffsamlinger for praktisk læring. I tillegg har vi lærlinger i flere av våre byggevarehus. Sist men ikke minst arrangerer vi en årlig konkurranse hvor vi kårer Årets lærling.

Klart for neste års nomineringer

Rekruttering og utdanning er viktig for utvikling av byggebransjen. Byggmakker fortsetter derfor å slå et slag for dyktige byggfaglærlinger. For niende år på rad utfordres våre proffkunder til å nominere sine dyktigste lærlinger.

En vinner per region blir kåret til Årets lærling og vinner verktøy til en verdi av kr 10.000,-.

Du kan nominere dine dyktigste lærlinger gjennom en kort tekst som redegjør for hvordan de oppfyller kriteriene: Faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats. I tillegg må du laste opp et bilde av lærlingen på konkurransesiden på vår hjemmeside.

Positivt for mange

Nomineringsperioden foregår første halvår, deretter følges lærlingene andre halvår og vinnerne kåres våren 2023. Årets lærling bidrar til mye positivt for lærlingene selv, lærlingansvarlig, bedriften de jobber i, samfunnsansvar og i lokalmiljøene der Byggmakker har varehus. Konkurransen gjøres med støtte av opplæringskontorene og Byggmesterforbundet, hvor vi i fellesskap følger lærlingene før selve kåringen.

Les mer på larling.byggmakker.no

Her er årets vinnere:

Vi kaarer aarets laerlinger 800x480 2

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?