K-Rauta-hero-banner
Artikler

– Vi satser stort på HMS

– At Byggmakker i Telemark og Vestfold nå satser på arbeidsklær, sko og verneutstyr, er positivt. Nå slipper jeg å lete i andre butikker, men får alt jeg trenger på ett sted, sier tømrer Atle Larsen.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Vi satser stort pa HMS 800x480

Tømrer Atle Larsen kikker på arbeidsbukser sammen med Byggmakkers Espen Sundbø.

I firmaet til Atle Larsen er de fire mann. Tidligere måtte de sjekke i flere butikker for å finne det de trengte av arbeidsklær, sko og verneutstyr.

– Vi sparer mye tid på å finne dette på samme sted som vi handler materialer. Vi henter klær etter behov de gangene vi likevel er innom BM Sandefjord, sier Larsen. HMS-ansvarlig i Telemark og Vestfold, Espen Sundbø, forteller at Byggmakker i regionen satser kraftig på arbeidsklær og vern. Flere av butikkene i regionen er i ferd med å få på plass et grunnsortiment. HMS-sortimentet inneholder bl.a produkter fra Blåkläder, Helly Hansen Workwear, Skydda, Sievi og Workhand.

EGEN SORTILOG

– Jeg får mange hyggelige tilbakemeldinger. Proffkundene sier at de gjerne vil handle klær, sko og verneutstyr hos oss. Fler og fler inngår samarbeidsavtaler med oss for disse produktgruppene, sier Espen Sundbø. Han dekker hele regionen og kjører gjerne ut til kundene for en prøvedag med de ansatte for å finne riktige størrelser.

– Byggmakker har laget en egen sortilog, en katalog over sortimentet som Byggmakker fører, og som kan tilpasses den enkelte bedrift. For eksempel kan vi personalisere sortimentet etter hvilke farger bedriften vil assosieres med og hvor de vil ha logoer påtrykt, sier han.

Byggmakker-butikkene i regionen tilpasser i disse dager varelageret sitt i forhold til sortilogen og lokale forhold, slik at lokale kunder kan kjøre innom varehuset sitt og supplere når behovet er der. Flere litt større kunder bestiller kolleksjoner ut fra sortilogen vår og høst, da de ønsker å handle på den måten.

NATURLIG FØRSTEVALG

Konkurransen i markedet for arbeidsklær er stor. Fordelen til Byggmakker er at de er konkurransedyktige og leverer på både pris og kvalitet. Og ikke minst at disse varegruppene er en del av sortimentet til en byggevareleverandør som setter proffkundene først.

– Vårt mål er at vi i løpet av året i størst mulig grad har de produktene som er plukket ut i sortilogen på lager. Butikkene i regionen; fra Kragerø i sør til Rjukan i nord og Tønsberg i øst, varierer mye i størrelse så noen avvik kan jo forekomme, men da fikser vi det i løpet av et par dager. Men uansett antall ansatte hos proffkundene, ønsker vi å bli et naturlig førstevalg på klær, sko og vern for våre kunder. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, jeg gleder meg til å bli kjent med deg og din bedrift, sier Espen Sundbø.

Vi satser stort pa HMS 800x480 1

I butikken til BM Sandefjord er det godt utvalg i klær, sko og verneutstyr.

Alle trenger en makker!

Med høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester ønsker vi i Byggmakker å forenkle hverdagen din og gi deg den beste servicen du kan få.

Vi er på lag med proffen, og som proffkunde hos oss får du tilgang til en rekke fordeler og løsninger som gjør hverdagen mer effektiv, produktiv, bærekraftig og lønnsom for deg og bedriften din.

  • Du kan bestille når du vil i nettbutikken BM Portalen, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter, historikk og mye mer.
  • Du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler og helikopter.
  • Du får hjelp med tekniske tjenester, blant annet tegninger, søknader og detaljprosjektering

Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her.

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste? For som vi sier: Alle trenger en makker.