K-Rauta-hero-banner
Artikler

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.

MONTERES, MALES, FERDIG: Forestia sitt nye Premium Ceiling kommer ferdigtapetsert med en låseprofil som gjør at du ikke trenger å sparkle platene før du begynner med malingen. Foto: Forestia

Når man vasker, maler eller monterer tak kjenner man at musklene verker i både nakke, armer og rygg.

Nyheten Forestia Premium Ceiling er ferdigtapetsert takplater med en spesiell låseprofil som sørger for at du slipper å pusse, sparkle og grunne etter montering.  

– Hvis underlaget er rett og bra fra før, trenger du heller ikke rive ned de gamle takplatene, men bare montere de nye oppå de gamle, sier produktsjef Christian Sørlie i Forestia.

Forestia Premium Ceiling - Kjøp her

Takplater som passer til alt

Forestia sine takplater kommer i ett format med målene 12x600x1200 millimeter, og passer til både nybygg og renoveringsprosjekter.

Platene kommer ferdig tapetsert, og den innovative låseprofilen gjør at taket blir helt slett når det blir montert. Produktsjef Sørlie har et godt tips for et godt sluttresultat:

– Etter montering og første strøk med maling kan du pusse lett og forsiktig over skjøtene med et fint sandpapir før du maler ett eller to strøk til.

Forestia-Premium-Ceiling - MB

JEVNT OG SLETT: Det blir ingen kanter og synlige skjøter med Forestia Premium Ceiling. Foto: Forestia

«Det er bare å male et par strøk, så blir det akkurat som du vil ha det.»  – Christian Sørlie, produktsjef i Forestia

Følg monteringsanvisningen nøye

Forestia Premium Ceiling kommer med både monteringsanvisning som følger pakkene og instruksjonsvideo som forklarer hvordan du skal montere takplatene.

Ifølge Sørlie er det viktig å sette seg nøye inn i monteringsanvisningen.

– Man bør både lese veiledningen og se monteringsfilmen for at det skal bli enklest mulig å montere takplatene, sier han.

Forestia Premium Ceiling kommer i pakker på fire plater, og du må være nøye med å bruke riktig monteringsverktøy fra Forestia som er spesialtilpasset profilen til Forestia Premium Ceiling.

> Se trinn for trinn video: Slik monterer du Forestia Premium Ceiling

Forestia-Premium-Ceiling-male -MB

MALE TAK: Premium-taket til Forestia blir levert med grunning. Alt man trenger å gjøre er å male taket et par strøk, så har man et helt slett tak akkurat som man vil ha det selv. Foto: Forestia

Les flere artikler om oppussing og interiør her