K-Rauta-hero-banner
Artikler

Fiffige hageredskaper

For å holde hagen i orden trenger du diverse spader, river, hakker, sakser, gressklipper og mye annet. Men det er ikke alt!

De siste årene har det nemlig kommet flere geniale hageprodukter på markedet som det kan være verdt å investere i.

Se vårt utvalg av hageredskaper her

Vanning

Korrekt vanning er viktig for å sikre at plantene dine og plenen holder seg grønne og sunne. Byggmakker har alt du trenger for å gi hagen din den vannforsyningen den har behov for.

Har du en hage, så trenger du også en hageslange. Mange hageslanger har imidlertid en tendens til å kveile seg rundt på en måte som gjør de vanskelig å henge opp, og blir istedet liggende i en rotete haug på bakken.

Dette problemet kan du enkelt løse ved å investere i en veggmontert slangeboks fra Gardena. Her får du automatisk oppkveiling av en hageslange på opptil 35 meter.

Se vårt utvalg av vanningsutstyr her

Gardena-slangeboks

Veggslangeboks Rollup 25 meter er en smart investering. Finnes også i en grå-hvit utgave opptil 35 meter

Gardena-Aqua-Bloom

Smart for deg og miljøet. Med GARDENAs AquaBloom er blomstene dine på balkongen og blomsterpottene dine i gode hender - hele sesongen. Dette er et solcelledrevet vanningssett for balkong og terrasse. 

For effektiv og vannbesparende vanning av busker, bed og hekker er det kun én ting som gjelder, og det er svetteslange. Denne geniale slangen legges langs med plantene, og deretter pipler vannet ut i passende mengder.

Svetteslangen fra Gardena er 15 meter lang og kan kobles til alle Original Gardena System-koblinger. Slangen har i tillegg en ventil for justering av mengde og trykk.

Gardena-svetteslange

Riktig vanning er viktig for all slags hagehold. Derfor kan det være en god idé å investere i et sofistikert vanningshode med tre dusjemønstre til ulike formål:

Vanningspistolen Comfort fra Gardena er spesielt velegnet for vanning av bed og større beplantede arealer i hagen, siden den skånsomme vannspruten kan tilpasses størrelsen på plantebedet. Det ergonomiske håndtaket med myke plastelementer sikrer maksimal komfort under bruk. Vannstrømmen kan reguleres trinnløst. For permanent vanning kan pulsutløseren også låses, slik at du ikke blir sliten i hånden. Den innovative dryppstopperen hindrer drypping etter bruk, slik at du slipper å bli våt på føttene.

Garden-vanningspistol