K-Rauta-hero-banner
Artikler

Glassrekkverk på terrassen? Kast deg på trenden!

Med glassrekkverk føles hjemmet ditt mer åpent, det blir lysere, naturen kommer nærmere og utsikten blir bedre. Samtidig bidrar det til å øke romfølelsen – både ute og inne.

Ikke bare fungerer glassrekkverk som sikkerhet, men det skaper en helt annen atmosfære når lyset strømmer inn og utsikten ikke skjermes. Naturen bringes så og si inn i stua, og du kan nyte lyset og utsikten, forteller Frode Myrmel i BMI Norge.

Se vårt utvalg av glassrekkverk her

Høy kvalitet på glassrekkverket gir deg trygghet

I Norge har vi heldigvis strenge krav til montering av glassrekkverk. BMI Glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass i tykkelse 8,76 millimeter, og solide festeanordninger i syrefast stål. Den høye kvaliteten på glassrekkverket gjør at du er sikret mot at personer kan falle gjennom glasset, eller at glasset kan falle ned ved brudd. Dette gir deg ekstra trygghet.

Glassrekkverk BMI - hus

Slipp naturen inn. Når du bruker glass sperrer du ikke naturen ute på terrassen. Vi lover deg at kaffekoppen smaker litt bedre, og ikke minst beholder du oversikten over folk og fe mens du slapper av i godstolen.

6 fordeler med glassrekkverk

  • Du beholder utsikten
  • Stilig design
  • Moderne – men passer i alle hus og hytter
  • Hyggelige priser
  • Enkelt å montere
  • Lite vedlikehold

Glassrekkverk kan brukes inne og ute

BMI Glassrekkverk egner seg godt til boliger, hytter, næringsbygg og borettslag. Det er godkjent for montering opptil 10 meter over terreng.

Husk også at glassrekkverk egner seg like godt innendørs som utendørs uansett hvilken type bolig du har – med sine rene linjer og naturlige stil gir det deg en en moderne og luksuriøs følelse.

– Glassrekkverk, som man tidligere ofte så i kun veldig moderne hus, er en trend som begynner å bre om seg. Vi ser at folk gjerne blander materialer som tre og glass, det gir deg en mindre minimalistisk stil enn med for eksempel stål, forteller Frode. 

Og når glassrekkverket ditt er oppe, er det en stor fordel at det så å si vedlikeholdsfritt. Det holder som regel å spyle det innimellom. 

BMI Glassrekkverk leveres i to varianter

  • Glassrekkverk med rekkverksstolper for topp- eller frontmontering
  • Stolpefritt glassrekkverk for toppmontering

Bygg din egen hagestue

Glassrekkverk BMI frontmontert-mobil

Nyt lyset og utsikten. Glassrekkverk på terrassen gir en helt annen atmosfære når lyset strømmer inn og utsikten ikke skjermes.

Produktfakta

Glasset leveres med slipte kanter. BMI Glassrekkverk har en høyde på 1 meter over ferdig gulv, er produsert og levert i henhold til Norsk Standard og tilfredsstiller kravet i byggeteknisk forskrift (TEK 10).

Få deler og enkel montering

BMI Stolpefritt Glassrekkverk monteres trygt og sikkert i en monteringsskinne av aluminium med justerbare sokler. Dette tillater finjustering av glassene. Med sin patenterte glassjustering settes glassene enkelt i lodd, mens de geniale to-steps kilene gir en sikker og permanent låsing.

Glassrekkverket kan enten toppmonteres eller frontmonteres. Rekkverksstolpene i syrefast stål har fire ferdige påsatte glassfester per glass, hvilket sikrer trygg montering av glasset. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere.

Glassfeltene leveres i 11 bredder for c/c 1200 mm, 1100 mm, 1000 mm, 900 mm, 800 mm, 700 mm, 600 mm, 500 mm, 400 mm, 300 mm og 200 mm. Det brede utvalget gjør at du kan tilpasse rekkverket til de fleste steder – både ute og inne.

“Blått hav så langt du ser”. Ikke la noe sperre for en spektakulær utsikt!

Ønsker du også å kunne naturen og utsikten? Ta turen innom din nærmeste Byggmakker eller chat med ekspertene våre på nett! Vi hjelper deg å finne riktig glassrekkverk til terrassen din.

Glassrekkverk BMI - sjøutsikt

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.