K-Rauta-hero-banner
Artikler

Dette er den raskeste veien til slette vegger

Skal du montere vegger? Denne smarte nyheten fra Huntonit er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.

Det er mange grunner til å velge den nye proffveggen fra Huntonit. De trebaserte veggplatene kan monteres tidligere i byggeprosessen enn andre tilsvarende produkter, og trenger verken sparkling eller pussing.

Huntonit Proff Vegg kan monteres uten kubbing og egner seg for listefrie løsninger. Platene kan med fordel monteres på horisontal utlekting og er svært enkle i bruk. Det eneste du trenger er standard verktøy.

>SE VÅRT UTVALG AV VEGGPLATER HER

Byggmakker Huntonit verktoy montering

DETTE TRENGER DU: Vater, håndsag, bor-/skrumaskin eller krampepistol skruer eller kramper og lim.

Platene kan også monteres med kramper. I tillegg trenger du PVAc vinterlim eller tilsvarende lim. Etter at platene er satt opp trenger de kun å behandles med to til tre strøk maling eller tapet. Resultatet er en robust vegg med godt skruefeste.

Byggmakker Huntonit krampepistol

EFFEKTIV MONTERING: Bruk en krampepistol for rask og enkel montering av veggplatene.

Skal platene skrus opp anbefaler vi Huntonit-skruer. Skal platene skrus opp anbefaler vi Huntonit-skruer

MB-Huntonit-skrue

proffvegg

Giftfritt og klimavennlig

Mange er opptatt av et helsevennlig inneklima i takt med at allergier, astma og overfølsomhet rammer stadig fler. Forskningsresultater viser at årsakene til økningen kan knyttes til miljøfaktorer, både utendørs og innendørs.

proffvegg1

Vil du ta klimavennlige valg, kan du trygt velge Huntonit Proff Vegg. De nye veggplatene har ingen skadelige kjemiske tilsetninger og avgir ingen skadelige avgasser. Veggplatene inneholder ikke lim og limstoffer og anbefales av Norges Astma- og allergiforbund. Platene er laget av solid, kortreist og bærekraftig Norsk skog.

Byggmakker Huntonit-proff-vegg-montering-uten-kubbing

KLIMAVENNLIG NYHET: Huntonit Proffvegg anbefales av Norges Astma- og allergiforbund.

Funksjonelle og anvendelige

Huntonit Proff Vegg er godkjent som klimaklasse 2. Det betyr at platene tåler variasjoner i fukt og temperatur meget godt.

Klikkveggene kan monteres på både vertikale stål- og trestendere eller på horisontal utlekting med CC 60 cm. Dette er rett og slett en pen og solid løsning som spiller på lag med både inne- og utemiljøet.

Kilde: NAAF (Norges Astma- og allergiforbund)

MER INSPIRASJON? SE HER