K-Rauta-hero-banner
Artikler

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

En høytrykkspyler har mange bruksområder, og du fjerner vanskelig skitt på sekunder. Hos Byggmakker finner du et stort utvalg høytrykkspylere, med et enda større utvalg av tilbehør som gir deg utallige bruksmuligheter.Du kan vaske bilen, sykkelen, terrassen, de mosegrodde hellene i hagen, turstøvlene, hageutstyret, utemøblene og mye mer!

Karcher_MB_Spyle_Hus

Foto: Kärcher

Velg riktig høytrykkspyler for ditt behov

Riktig høytrykkspyler gjør arbeidet ditt betydelig enklere og mer effektivt. Velger du Kärcher, får du et stort utvalg av modeller med ulik ytelse, mobilitet, brukskomfort, støynivå og størrelse.

Ytelsesgraden utgjør forskjellen når det gjelder trykk, og er helt avgjørende for tiden du bruker på å vaske. Ulike tekniske funksjoner, kapasitet og tilbehør er også viktig å tenke på. Tar du utgangspunkt i rengjøringsbehovet ditt, blir det enklere for deg å finne riktig høytrykkspyler for ditt bruk. Og uansett hva du skal vaske, er vi sikre på at Kärcher har en høytrykkspyler som passer for deg og dine rengjøringsutfordringer.

Vi har funnet frem to høytrykkspylere fra Kärcher vi trygt kan anbefale.

K 5 Compact

Karcher_PB_k5

Foto: Kärcher

Denne er midt i blinken for deg som ønsker en plassbesparende og transportabel høytrykkspyler. Compact-serien tar opp minimalt med plass, og er smidig å legge i selv en liten hylle – det gjør at de er ideelle til hytta eller båten. Høytrykkspylerne i Compact-serien er også raske å rengjøre.

Sjekk bestselgeren K 5 Compact AntiTwist Flex Home her

K 4 Power Control

karcher_PB_k4_poer_control

Foto: Kärcher

Dette er en ny og kraftig høytrykkspyler som har LED-display med indikator som viser riktig trykk for arbeidsoppgaven. Det gjør det enkelt for deg å løse alle typer hverdagslig rengjøring, om det så er å vaske bilen, syklene, oppkjørselen, terrassen, hagemøblene eller gjerdet. Power Control-serien er høytrykkspylere for de tøffe oppgavene!

Sjekk nyheten K 4 Power Control Flex her

Se 3 ting du ikke visste du kunne bruke høytrykkspyleren til

En høytrykkspyler kan brukes til “alt”, unntatt…

*Høytrykkspyleren sparer deg for tid og arbeid, spesielt på flater som steinheller, belegningsstein og asfalt. Det du derimot bør være forsiktig med, er husveggen.

Du KAN bruke høytrykkspyleren på den, men da med en veldig svak stråle. Har du for høyt trykk kan du flerre av malingen og få vann under kledningen.

Her anbefaler vi isteden gamlemetoden – gyve løs med hageslangen, sprøyte på Jotun Kraftvask, koste og så skylle av med hageslangen igjen. *

Riktig tilbehør gjør vårrengjøringen til en enkel match

Karcher_MB_Spyle_Hus

Praktisk: Med en teleskopstang tilkoblet høytrykksspyleren er det lett å komme til i høyden. Foto: Kärcher

Med en praktisk teleskoplanse når du enkelt områder med høytrykkspyleren som er vanskelige å komme til, som fasader, tak og høye vinduer. For terrassen din anbefaler vi terrassevaskeren T7 Plus, som sørger for sprutfri rengjøring av harde overflater som stein, betong og mer følsomme treflater. Når du skal vaske bilen er det kjekt med en skånsom børste. Og ikke glem såpe og rengjøringsmidler som passer rengjøringsprosjektet ditt.!

karcher_MB_

Smart tilbehør: Tilbehøret gjør høytrykkspyleren din enda mer anvendelig. Foto: Kärcher

Home & Garden-appen hjelper deg

Dette er en smart og brukervennlig app som kan brukes til alle høytrykkspylere fra Kärcher.

Den gir deg praktiske tips og triks for ulike typer situasjoner og objekter, som for eksempel hvilket trykknivå som er optimalt for akkurat det du skal rengjøre.

Bærekraft hos Kärcher Uansett hva du skal kjøpe, er det alltid smart å tenke på miljø og bærekraft.

Med Kärcher kan du være sikker på at begge blir godt ivaretatt. De bruker nemlig resirkulert plast og nylon i produksjonen av spylerør til høytrykksspylere. Det resirkulerte materialet som brukes utvinnes fra stoff i returnerte kollisjonsputer og rester fra produksjonsprosessen.

Ønsker du raskere og enklere rengjøring av uteplassen? Ta turen innom din nærmeste Byggmakker eller chat med ekspertene våre på nett! Vi hjelper deg å finne akkurat den høytrykkspyleren som passer deg best.

karcher varrengjoring 5 800x480

Foto: Kärcher

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.