K-Rauta-hero-banner
Artikler

Kundeanmeldelse: Min opplevelse med fiks ferdig

Planlegger du å pusse opp, men lurer på hvor du skal begynne? For familien Bue startet prosessen med et Googlesøk – og et lykketreff.

Etter femten år med barnevennlige løsninger og kosmetisk oppussing kunne Morten Bue og kona endelig unne seg en real oppgradering. Og slik som mange andre, startet paret jakten på en håndverker i søkemotorene.

– Vi hadde ikke hørt om Fiks Ferdig før vi ramlet over konseptet i Google. Det som skilte seg ut med ordningen til Byggmakker var at den virket utrolig enkel.

Bue sendte inn en elektronisk henvendelse med beskrivelse oppdraget, og derfra gikk det slag i slag. Nå har familien fått et flott laminatgulv og flislagt yttergang. Boligen har fått nye vinduer og balkongdør, og husets samlingspunkt er oppgradert med nye kjøkkenplater mellom benkeplate og overskap.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet og opplevde prosessen som profesjonell og forutsigbar fra start til slutt. Det er tydelig at Byggmakker peiler ut håndverkere de stoler på. – Det eneste negative jeg kan komme på er at snekkerne hadde mye verktøy jeg selv kunne tenke meg å ha, spøker Bue.

LES MER OM FIKS FERDIG OG BOOK EN HÅNDVERKER HER

byggmakker fiks-ferdig morten-bue

FIKS FERDIG DEBUT: Morten Bue hadde ikke hørt om Fiks Ferdig da han bestemte seg for å pusse opp. Nå har han anbefalt både håndverkeren og konseptet til naboer, venner og familie. Foto: Privat.

byggmakker fiks-ferdig stue logo

LEKKER LAMINAT: Stuen har fått et lekkert, slitesterkt laminatgulv fra Berry Alloc som går igjen i hele første etasje, samt nytt stuevindu og balkongdør. Foto: Privat.

byggmakker fiks-ferdig kjokken logo

NYE KJØKKENPLATER: Sementplaten fra Berry Alloc Kitchen Wall er kronen på verket i det moderne kjøkkenet. Foto: Privat.

byggmakker fiks-ferdig fug

FIKS FERDIG FUG: Legg merke til det perfekte fugearbeidet som er gjort her. Foto: Privat.

byggmakker fiks-ferdig trapp detalj

FIKS FERDIG FINISH: Morten Bue var spesielt fornøyd med presisjonsarbeidet i overgangen mellom gulv og trapp. Foto: Privat.

VIL DU GÅ FOR LAMINATGULV SLIK SOM FAMILIEN BUE? DETTE GULVET ER HELT UNIKT.

Stiller høye krav til håndverkerne

Fiks Ferdig var ukjent for familien på Langhus, men konseptet har lang historie. Det startet med «taksjekken» – en ordning der Byggmakker tilbød gratis takinspeksjon med profesjonelle taktekkere.

I dag kan du bestille store og små oppussingsjobber av så å si alle slag – blant annet terrasse, bad, kjøkken og maling. Og trenger du kun en profesjonell vurdering i første omgang, tilbyr Byggmakker gratis befaring på alle typer jobber.

– Fiks Ferdig skal først og fremst bidra til å gjøre opplevelsen av å pusse opp enkel og trygg. Derfor stiller vi høye krav til håndverkerne vi samarbeider med, forteller Arne Tenden, proffselger på Byggmakker Brobekk.

En av dem er Tommy Evensen. Han har vært proffkunde hos Byggmakker i en årrekke og har godt over 100 Fiks Ferdig-prosjekter på CV-en. Det var også han som fikk oppdraget hos Morten Bue på Langhus.

byggmakker fiks-ferdig snekker-evensen

FAST INVENTAR: Snekker Evensen er innom Byggmakker på Brobekk flere ganger i uken – både for å hente materialer og slå av en prat med bransjekolleger. Foto: Byggmakker.

– Snekker Evensen er en profesjonell og trivelig håndverker som elsker jobben sin. Han opererer i Oslo og omegn, men vi har flere dyktige Fiks Ferdig-partnere over hele landet, forsikrer Tenden.

Vinn-vinn-situasjon for alle parter

Tommy Evensen som tar flest Fiks Ferdig-oppdrag i Oslo og Viken, merker at folk senker skuldrene når oppdraget går via en kjent aktør som Byggmakker. Han presiserer at tilliten hviler på håndverkeren.

– Kommunikasjon, forutsigbarhet og fleksibilitet er nøkkelen til et vellykket samarbeid mellom meg og kunden.

Snekker Evensen tar stort sett alle typer jobber, men har et stort nettverk med håndverkere i andre yrkesgrupper, som malere, murere, rørleggere og elektrikere.

– Samarbeidet med Byggmakker er en vinn-vinn-situasjon for meg som proffkunde, sluttkunde og kjeden. Jeg får kunder via Byggmakker, Byggmakker får en trofast partner og forbruker får en trygg og god opplevelse, sier Evensen.

SKAL DU PUSSE OPP KJØKKENET? VI HAR LAGET EN STOR GUIDE MED INSPIRASJON OG TIPS SOM FORENKLER PROSESSEN FRA PLANLEGGING TIL GJENNOMFØRING.

byggmakker fiks-ferdig varehus brobekk

PROFT SAMARBEID: Arne Tenden er stolt over å ha dyktige håndverkere som Snekker Evensen med på Fiks Ferdig-laget. Foto: Byggmakker.

– Totalpakke vi ble begeistret for

Morten Bue tror det er mange som går rundt med oppussingsplaner men som er usikre om hvor man skal starte og hvilken håndverker man bør velge. Han føler seg heldig som oppdaget Fiks Ferdig såpass tidlig i prosessen.

– Man hører ofte om useriøse håndverkere og var spente på hvem som dukket opp. Snekker Evensen har gjort en formidabel jobb fra første befaring til ferdigstilling. Han kom til avtalt tid hver dag og var flink til å inkludere oss i prosessen – men det beste av alt var at vi fikk en faktura som stemte på kronestykket når jobben var ferdig.

– Fiks Ferdig er en totalpakke vi ble veldig begeistret for. Vi har anbefalt både håndverker og konsept til familie, naboer og venner, avslutter Bue.

TRENGER DU HJELP TIL OPPUSSING? LES MER OM FIKS FERDIG OG BOOK EN HÅNDVERKER HER