K-Rauta-hero-banner
Artikler

Utforsk Gardena SILENO

Gardena tilbyr tre modeller innenfor SILENO-serien: Minimo, City og Life. Enten hagen din er liten, stor eller kompleks, har Gardena en modell som passer deg.

Med en robotgressklipper kan du bestemme når, hvor og hvordan gresset ditt skal klippes. Klipperne kan programmeres til å jobbe rundt vanningsplanen din og unngå hindringer som bord og stoler. Hva venter du på?

Hvilken robotgressklipper passer hagen din?

Hvilken robotklipper du bør kjøpe avhenger av området den skal ferdes i. Størrelse på hagen din (målt i kvadratmeter) og eventuell helning er de viktigste, men du må også ta eventuelle trange passasjer med i betraktningen. Om du ønsker Bluetooth-tilkobling og eller/kapabilitet med Gardena Smart-systemet må du også tenke på. Gardena har en super oversikt på sine sider hvor det er lett å sammenlikne modellene.

Smarte Sensorteknologier

Det intelligente Sensor-Control-systemet avgjør klipperen om det er nødvendig å klippe gresset basert på vekstforholdene.

Passer for Alle Hager

SILENO-serien håndterer skråninger opp til 35%, og Minimo-modellen klarer 25% stigning. De navigerer lett rundt hindringer som trær og blomsterbed. Med CorridorCut-funksjonen kan klipperen manøvrere gjennom smale passasjer på opptil 60 cm, og klippe jevnt i komplekse hageoppsett.

Enkel Installasjon

Installasjonen av Gardena robotklippere er enkel og rett frem. Sjekk instruksjonsvideoene for enkel opplæring.

Hva er Gardena Lona?

Gardenas Lona-teknologi er en AI-basert funksjon som gjør at robotklipperen lærer og tilpasser seg hagen din.

Du kan definere startpunkter, klippesoner og klippefrie områder via Gardena smart-appen. Den GPS-baserte teknologien lar deg følge klipperens bevegelser i sanntid og gir deg full kontroll uansett hvor du er.

Med Lona-systemet kan du styre klipperen fra smarttelefonen. Velg mellom modeller som er koblet til Gardena Smart System eller via Bluetooth. Med Gardena Smart System kan du kontrollere klipperen uansett hvor du er, og med Bluetooth-appen kan du styre den innen en radius på 10 meter. Du kan også planlegge klippingstider via appen.

Perfekt plen med minimal Innsats Gardena SILENO robotklippere er utviklet med over 20 års erfaring. De er pålitelige, stillegående og helautomatiske, og gir deg en plettfri plen uten anstrengelse. Uansett værforhold, vil robotklipperen sørge for at plenen din ser flott ut.

Alle trenger en makker!

Kom til oss i Byggmakker – vi er makkeren din, og her får du alt du trenger til prosjektet ditt.

Uansett om du har et stort eller lite prosjekt på gang, forenkler vi hverdagen din og legger alt til rette for at du skal lykkes. Hos oss får du høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester – til hyggelige priser.

Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enda enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.