Årets Byggmakker er kåret

Byggmakker Bruland i Førde er kåret til årets varehus i Byggmakkerkjeden basert på kriteriene økonomisk utvikling og kundetilfredshet.

aarets byggmakker 2022 800x480

– Bruland i Førde er den første Byggmakkeren som vinner prisen to år på rad. De har jobbet strukturert og målrettet over flere år. Dessuten har de oppgradert anlegget og hatt en solid vekst de siste årene. Og ikke minst så er de elsket av kundene, sier Kjell Vidar Dokken, direktør for Byggmakker.

Vinneren ble feiret på Gardermoen denne uken, der Byggmakker for første gang siden pandemien samlet over 1200 kunder og medarbeidere på The Cube. I tillegg til festmiddag har det vært messe og faglig oppdateringer. Det ble også forsinket, men tydelig markert at det er 30 år siden Byggmakker merkevaren som vi kjenner den i dag ble lansert.

Byggmakker Bruland Førde ble kåret til vinneren blant 89 Byggmakker-varehus. De trakk det lengste strået blant sterke konkurrenter. De andre 4 som knivet om utmerkelsen var Byggmakker-varehusene i Tredal, Leira, Larvik og Gravdal.

– Det er utrolig hyggelig å bli hyllet av kollegaer på denne måten. Vi fikk til og med en hilsen fra ordføreren i Sunnfjord, som setter pris på vår innsats og rolle i regionen. Det er stas. Vår suksessoppskrift er at vi har de riktige menneskene i varehuset som hver dag møter kundene med solid kunnskap og fantastisk serviceinnstilling, sier Øystein Hope, leder av Byggmakker Bruland.

Byggmakker Bruland åpnet i 2019 en ny kald butikk for trelast og tyngre byggevarer. Dette gjorde at varehuset kan sitte med mer varer på lager, og dermed ha et bredere sortiment og mulighet til å levere umiddelbart til kundene. Dette har også styrket varehuset i satsing på å levere til større prosjekter.

– De siste årene har vi tatt mål av oss om å bli sterkere på det profesjonelle markedet. Vi har jobbet godt og strukturert med entreprenører og anbud, noe som har gitt oss store kontrakter på byggeprosjekter i regionen vår. Denne satsingen vil fortsette i årene som kommer, sier Hope.

Om Kesko Norge

Byggmakker og Onninen eies av finske Kesko. Kesko er en av de største detaljhandelsselskapene i Nord Europa. Forretningsområdet byggevarer og teknisk handel med sine 17000 ansatte har et omfattende tilbud av produkter til proff og forbruker.