K-Rauta-hero-banner

Byggmakker henter nye ressurser til markedsavdelingen

- Vi ønsker å ta markedsandeler og topper laget, sier markedsdirektør.

Byggmakker-henter-nye-ressurser-til-markedsavd 800x480

Tre nye fjes: Fra venstre: Peter Kihlman, Karoline Evju og Tonje Hvalvik med markedsdirektør Marianne Bostrøm i Byggmakker.

Byggmakker satser stort på proffmarkedet i sin nye markedsstrategi. Nå fyller de på med nye ressurser i markedsavdelingen for å bygge opp under satsingen.

— Vi ønsker å ta markedsandeler og topper laget. Med dette tar vi ned våre byråkostnader, og styrker kompetansen vi har inhouse. Der mange i vår bransje permitterer og sier opp folk, har vår strategi gitt oss mulighet til å styrke oss, sier markedsdirektør Marianne Bostrøm.

Les også: Nytt slagord og ny film fra byggevarekjede: - Vi vekter det annerledes

Hun har opprettet egen stilling som skal jobbe tett opp mot satsingsområdet i proffsegmentet. Den fylles av Tonje Hvalvik som nylig har flyttet hjem til Norge etter flere år i London hvor hun blant annet har jobbet som marketing manager for Jotun.

Karoline Evju er ansatt som designer og kreatør. Hun har mange års erfaring fra reklamebyrået Metro Branding, hvor hun har jobbet med kunder som Bertel O. Steen, Jotun og Olden.

Bygmmakker har også ansatt Peter Kihlman som ny innholdsprodusent. Han drev lenge en av landets mest populære blogger under navnet Pappahjerte, og har i tillegg lang erfaring som tekstforfatter, digital markedsfører og innholdsprodusent.

— Vi har sikret oss etterlengtet kompetanse, i en designer, en innholdsprodusent, og ikke minst en person som skal ha fokus på proffsegmentet. Dette skal styrke oss i satsingen vår fremover, sier Bostrøm.