Byggmakker vinner 10 offentlige rammeavtaler

Byggmakker har trappet opp satsningen på offentlig sektor, og det har gitt umiddelbare resultater. Siden 1. september har Byggmakker sikret seg 10 rammeavtaler med total verdi på inntil 100 millioner med ulike kommuner i Midt- og Sør-Norge.

Raymond-Gabrielsen-trelast---800x480

– Byggmakker har alle forutsetninger når det kommer til logistikk, størrelse og pris på å levere høy kvalitet til offentlige innkjøpere. Det nye er at vi denne høsten har satset strukturert og fått samkjørt ressursene våre, noe som har gitt umiddelbare resultater, sier Raymond Gabrielsen, Direktør for Byggmakker.

Siden 1. september i år har Byggmakker vunnet rammeavtaler innen varegruppene byggevarer, trelast, kjøkken, maling og verktøy for blant andre Røros, Larvik, Sandefjord og Trondheim kommuner, Trøndelag fylkeskommune, Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet og Innherred Innkjøp.

– Høy kompetanse og stor sortimentsbredde er allerede der ute i varehusene. Byggmakker har også den nødvendige logistikken, så oppskriften vår er å samle kompetanse, produkter og logistikk og sette disse elementene i system. For eksempel krever kommunene at vi skal levere raskt, noe vi kan oppfylle med vår geografiske tilstedeværelse og effektive systemer, sier leder for tilbud og anbud i Byggmakker, Milva Evant.

Byggmakker består i dag av 89 byggevarehus og utsalg over hele Norge.