Carlsen Fritzøe blir nå til Byggmakker

Etter at Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe juli 2020 starter nå en landsomfattende omprofilering av kjeden. Først ut er Moss, hvor Carlsen Fritzøe blir til Byggmakker mandag 22. februar.

Den kjente Byggmakker-logoen kommer nå opp på 25 tidligere Carlsen Fritzøe-varehus.

BM-varehus---logo-ute

–Vår bransje er i enorm vekst for tiden, og vi skal utnytte momentet. Integrasjonen av Carlsen Fritzøe og Byggmakker-kjedene styrker vår posisjon i det norske markedet. Vi skaper en helt ny byggevarekjede som til sammen blir bedre sammen, under den kjente og kjære BM-logoen. Vi vil i tiden fremover fortsette å jobbe med og skape videre vekst både organisk og gjennom oppkjøp i Norge, sier administrerende direktør for Kesko i Norge, Hilde Kristoffersen.

De tidligere Carlsen Fritzøe-byggevarehusene som nå skal omprofileres er spredd fra Viken og helt ned til Agderfylket. Logo-byttene vil foregå frem til slutten av mars.

CF-fasade-Moss-800x480

–Selv om folk snart ser en ny Byggmakker-logo på sitt gamle Carlsen Fritzøe-varehus kan de være trygge på at det meste kommer til å fortsette som før – de møter de samme flinke fagfolkene, får den samme servicen og logistikken, og finner det samme vareutvalget. Vi skal strekke oss mot å bli enda bedre og vi fortsetter å gjøre hverdagen enklere for kundene, sier administrerende direktør i Carlsen Fritzøe, Kjell-Vidar Dokken.

Først ut er Carlsen Fritzøe Moss, som gleder seg til å bli en del av en ny kjede.

–Vi står klare for å ta på oss nye klær og skifte til Byggmakker-logoen, som jo er en av Norges mest folkekjære merkevarer. Å slå sammen den knallsterke kompetansen i Carlsen Fritzøe med de nasjonale musklene til Byggmakker tror jeg blir veldig bra for folk i Moss, sier daglig leder Vigdis Wollan i Carlsen Fritzøe Handel Moss.

Tirsdag 23. mars vil alle tidligere Carlsen Fritzøe-byggevarehus være ferdig omprofilert. På denne dagen vil samtlige biler, arbeidsklær og bygg ha fått ny logo.