K-Rauta-hero-banner

Suksess for landets første heldigitale elektrobutikk

To uker etter åpning har selvbetjeningsbutikken i Moss etablert seg som et populært verktøy for håndverkerne.

Suksess for landets forste heldigitale elektrobutikk 800x480

– Kundene har begynt å bruke butikken mer, og tar ut større og større ordrer. De har blitt kjent i butikken og ser at vareutvalget er helt på høyde med en ordinær Onninen Express butikk, sier Nils Henrik Stjerne, konseptansvarlig i Onninen.

Elektrikerne har egen tilgang for å komme inn i den 400 m2 store butikken i Moss. Her kan de velge blant over 2000 varer. I første etasje ligger Byggmakker, mens den heldigitale Onninen-butikken er i andre etasje med tilgang kun for deres avtalekunder. Kundene kan dermed nyte godt av lengre åpningstider og mulighet til å handle alt på ett sted. Det er tydelig at dette todelte konseptet faller i smak hos kundene.

– Tilbakemeldingene er svært positive. De sier at butikken er enkel å bruke og har et bra vareutvalg. I tillegg sier kundene at det er veldig positivt at vi er raske med å ta inn ønsker på nye produkter, forteller Stjerne, som ikke er i tvil om at selvbetjeningskonseptene er kommet for å bli. – Nå selger Moss Expressen mer varer på en dag enn Expressen i Bodø som er fullt bemannet, så selvbetjeningskonseptet er spennende.

Onninen er en del av finske Kesko, som også eier Byggmakker, og er en av Nordens ledende elektrogrossister. Onninen har totalt 18 Express-butikker. Nå er den 19. etablert i andre etasje av Byggmakkers varehus i Moss.

– Dette er en unik satsning for oss i Norge. Her spiller vi på det beste fra våre to selskaper, Byggmakker og Onninen. Denne innovative løsningen vil gjøre hverdagen enklere for våre proffkunder, sier konsernsjef i Kesko Norge, Hilde Kristoffersen.

For ytterligere informasjon:

Line Tranberg, markedssjef Onninen, 91640403

Nils Henrik Stjerne, Konseptansvarlig, 46431380

Marianne Bostrøm, markedsdirektør Byggmakker, 99004797

Renè Haugli Hansen, lokal Kundeansvarlig, 91100094