mønepr lufter 15-60 antikkbrun


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 1 299,- pr. stykk Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Benyttes som en ventilasjonsløsning i møne for isolerte og uisolerte takshingeltak og takbelegg. Anbefales som ventilasjonsløsning for alle isolerte skråtak. Minste takvinkel 15 grader. Kan benyttes fra 15-60 grader takvinkel. Møneprofil Lufter er laget i hard plast og belagt med skiferstrø i flere farger. Profilen er 1,05 m lang og monteres forløpende over møne som er åpnet med en langsgående spalte på 4 cm. Spalte åpning i møne avsluttes ca 0,5 m fra alle gjennomføringer i møne. Ved brannskillevegger må det avsluttes 1,2 m fra brannskilleveggen på hver side. Møneprofilene monteres med et omlegg 5 cm. Hver profil festes med 6 skruer som er vedlagt i esken. Profilen forsegles til shingelen med to striper Isola fugemasse.

    Artikkelnr. 30746663
Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Byggmakker

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak?

30.08.2019

Betongtakstein og tegltakstein har stort sett samme vekt/m2 og kan legges på takvinkler ned til 14 grader. Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak.

Med torvtak går hytta i ett med naturen Byggmakker

Med torvtak går hytta i ett med naturen

05.08.2019

Rundt 90 prosent av alle nye hytter anlegges med torvtak.

Terrassetakene som forlenger sommeren Byggmakker

Terrassetakene som forlenger sommeren

04.06.2019

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.