Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

mønepr lufter 15-60 furugrønn isola

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

  • Kondensutlufting av kalde loft
  • Enkel montering
  • Krever kun årlig tilsyn
  • 20 års produktgaranti

Fra 1 449,- pr. stykk

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Benyttes som en ventilasjonsløsning i møne for isolerte og uisolerte takshingeltak og takbelegg. Anbefales som ventilasjonsløsning for alle isolerte skråtak. Minste takvinkel 15 grader. Kan benyttes fra 15-60 grader takvinkel. Møneprofil Lufter er laget i hard plast og belagt med skiferstrø i flere farger. Profilen er 1,05 m lang og monteres forløpende over møne som er åpnet med en langsgående spalte på 4 cm. Spalte åpning i møne avsluttes ca 0,5 m fra alle gjennomføringer i møne. Ved brannskillevegger må det avsluttes 1,2 m fra brannskilleveggen på hver side. Møneprofilene monteres med et omlegg 5 cm. Hver profil festes med 6 skruer som er vedlagt i esken. Profilen forsegles til shingelen med to striper Isola fugemasse.

    Artikkelnr. 25113713
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.