Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

tettebånd butyl 50mm/25m x2 i pk

Fra 1 189,- pr. pakke

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Rull med bredde 50 mm og lengde 25m. 2 stk. i esken. Brukes under sløyfe og klemminger der du ellers kunne benyttet fugemasse. Gir ekstra tetting ved lave takvinkler og i værharde strøk. Tetter godt rundt spikerhull på sløyfer.Anbefales å bruke ved rehabilitering av tak og når undertak blir stående ubeskyttet i lengre periode.

    Artikkelnr. 26344010
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.