Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

underlag base radonsperre 1x10m - icopal

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • RADONSPERRE I KLASSE A, B OG C
  • SVEISES MED FLAMME ELLER VARMLUFT
  • Produktinfo
  • Icopal Base Radonsperre består av en stamme av forsterket polyesterfilt. Både overside og underside er belagt med SBS polymerasfalt. Overflaten er bestrødd med finkornet sand. Icopal Base Radonsperre benyttes som radonsperre i klasse A, B og C. Skjøter sveises enten med åpen flamme eller varmluft. Ved støpning av betong oppå membranen må det alltid være et beskyttelses- og glidesjikt over radonsperren. For å oppnå tilstrekkelig sikring mot radon over tid, bør det alltid legges til rette for andre radonreduserende tiltak som for eksempel radonbrønn.

    Artikkelnr. 43773641
  • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.