Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vent.hette 15-50 furugrønn isola

  • God utlufting av ventilasjon
  • Enkel montering
  • Krever kun årlig tilsyn
  • 20 års produktgaranti
  • Produktinfo
  • Isola Ventilasjonshette for takvinkel 15 - 60 grader tilsluttes mekanisk ventilasjon. Produktet har isolert ettløps innsats med felksible tilslutningsmuligheter. Diam. 100-125-150mm. Isola Ventilasjonshette har stor kapasitet, integreres lett i takflaten, og kan plasseres der det er riktig å føre ventilasjonsrøret gjennom taket. Dette har betydning for effektiv ventilasjon. Leveres i fargene: Skifergrå, Sort, Antikkbrun, Antrasitt, Teglrød og Furugrønn. Mål: H: 255mm B: 335mm L: 465mm

    Artikkelnr. 25402595
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.