StartsidenTips og rådInspirasjon

Glad i DIY? Oppdag hobbybetong

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for ivrige hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

–Du kan benytte hobbybetongen til forming med eller uten form. Den passer til så og si alle små gjenstander av betong, forteller Lisbeth Solvang i Saint-Gobain Byggevarer.

Weber Hobby Concrete er altså en godbit for deg som har lyst på en morsom og nyttig hobby. Det er også veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å tilsette en skvett vann. Da får du en mørtel du kan bruke til å skape kule, nyttige og holdbare håndverksprodukter.

Kun fantasien setter grenser

– Produktsjangeren «DIY» eller gjør-det-selv er blitt veldig populær de siste årene. Det er lett å skjønne hvorfor. Det er nemlig noe eget med å klare å lage ting selv, og ikke minst lage ting som ingen andre har, utdyper Solvang.  

Med Hobby Concrete er dette enklere enn noen gang. Du kan for eksempel lage din egen hagedekor, dekorative interiørgjenstander eller møbler. Betongen er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk.

Trendy DIY. Lag dine egne kule ting i trendy betong. Superenkelt og gøy med Weber Hobby Concrete.

 ----------

Brukertips for Weber Hobby Concrete

Hobby Concrete kan brukes til forming med eller uten form, og fås i poser á 5 kg og 15 kg.
Minste brukstemperatur er +5 °C. Støping i direkte sollys eller sterk vind bør unngås. Dersom du bruker former, er det lurt å smøre formene inn med for eksempel matolje før du heller oppi betongen.

Fiks irriterende småskader med Weber Outdoor Repair

Weber Outdoor Repair er ditt ess i ermet for å fikse de irriterende småskadene du ser hver dag, men som du aldri får gjort noe med.

Det er mer lønnsomt og ikke minst gøy å fikse ting selv. Med Outdoor Repair fikser du skadene for godt. Det er også veldig enkelt å bruke. Følg instruksjonene på pakken, og tilsett en skvett vann. Da får du en fast og formbar mørtel som kan påføres vertikale og horisontale flater uten at det renner. Outdoor Repair kan brukes alene, eller i kombinasjon med andre produkter som Weber Multiglue eller Weber Quickrep.

 

Weber Outdoor Repair kan fikse det meste

Du kan for eksempel bruke mørtelen på betongsokler, trapper og søyler. Betonger er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk. Sjikttykkelse 2-30 mm, og opp til cirka 50 mm for fylling av hull. Fås i poser á 5 kg og 15 kg.

Brukertips for Weber Outdoor Repair

Betongflater skal rengjøres grundig. Skadet betong eller belegg fjernes. Eksponert stål beskyttes med for eksempel korrosjonsbeskyttende maling/mørtel. Fukt underlaget rett før arbeid startes. Arbeidet kan begynne når vannet er fullstendig absorbert av strukturen. Overflaten må være «matt fuktig» når påføringsarbeidet begynner.

Se hvor enkelt du kan reparere en trapp her.

 

 

Slik lager du en moderne opphengstavle, også kjent som pegboard Byggmakker

Slik lager du en moderne opphengstavle, også kjent som pegboard

25.09.2020

Har du lyst på noe nytt og unikt på veggene dine hjemme, noe ikke alle andre har? Du har kanskje sett disse trendy opphengstavlene med hyller og pinner i ulike interiørblader og butikker, men ikke funnet den rette for deg? Her viser vi deg hvordan du enkelt lager din egen. Det fikser du!

Slik lager du din egen hagestol Byggmakker

Slik lager du din egen hagestol

17.08.2020

Denne loungestolen er skikkelig kul, og det beste er at du fint kan lage den selv på 1-2-3.

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Slik bygger du spilevegg Byggmakker

Slik bygger du spilevegg

01.07.2020

Spilevegg er hot om dagen både ute og inne - på vegg og i taket. Her viser vår favoritt snekker, Snekker Niklas, deg hvordan du enkelt lager din egen hjemmelagde spilevegg på 1-2-3. Det fikser du!