StartsidenTips og rådInspirasjon

Glad i DIY? Oppdag hobbybetong


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for ivrige hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

–Du kan benytte hobbybetongen til forming med eller uten form. Den passer til så og si alle små gjenstander av betong, forteller Lisbeth Solvang i Saint-Gobain Byggevarer.

Weber Hobby Concrete er altså en godbit for deg som har lyst på en morsom og nyttig hobby. Det er også veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å tilsette en skvett vann. Da får du en mørtel du kan bruke til å skape kule, nyttige og holdbare håndverksprodukter.

Kun fantasien setter grenser

– Produktsjangeren «DIY» eller gjør-det-selv er blitt veldig populær de siste årene. Det er lett å skjønne hvorfor. Det er nemlig noe eget med å klare å lage ting selv, og ikke minst lage ting som ingen andre har, utdyper Solvang.  

Med Hobby Concrete er dette enklere enn noen gang. Du kan for eksempel lage din egen hagedekor, dekorative interiørgjenstander eller møbler. Betongen er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk.

Trendy DIY. Lag dine egne kule ting i trendy betong. Superenkelt og gøy med Weber Hobby Concrete.

 ----------

Brukertips for Weber Hobby Concrete

Hobby Concrete kan brukes til forming med eller uten form, og fås i poser á 5 kg og 15 kg.
Minste brukstemperatur er +5 °C. Støping i direkte sollys eller sterk vind bør unngås. Dersom du bruker former, er det lurt å smøre formene inn med for eksempel matolje før du heller oppi betongen.

Fiks irriterende småskader med Weber Outdoor Repair

Weber Outdoor Repair er ditt ess i ermet for å fikse de irriterende småskadene du ser hver dag, men som du aldri får gjort noe med.

Det er mer lønnsomt og ikke minst gøy å fikse ting selv. Med Outdoor Repair fikser du skadene for godt. Det er også veldig enkelt å bruke. Følg instruksjonene på pakken, og tilsett en skvett vann. Da får du en fast og formbar mørtel som kan påføres vertikale og horisontale flater uten at det renner. Outdoor Repair kan brukes alene, eller i kombinasjon med andre produkter som Weber Multiglue eller Weber Quickrep.

 

Weber Outdoor Repair kan fikse det meste

Du kan for eksempel bruke mørtelen på betongsokler, trapper og søyler. Betonger er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk. Sjikttykkelse 2-30 mm, og opp til cirka 50 mm for fylling av hull. Fås i poser á 5 kg og 15 kg.

Brukertips for Weber Outdoor Repair

Betongflater skal rengjøres grundig. Skadet betong eller belegg fjernes. Eksponert stål beskyttes med for eksempel korrosjonsbeskyttende maling/mørtel. Fukt underlaget rett før arbeid startes. Arbeidet kan begynne når vannet er fullstendig absorbert av strukturen. Overflaten må være «matt fuktig» når påføringsarbeidet begynner.

Se hvor enkelt du kan reparere en trapp her.

 

 

Hvordan lage plantehylle selv Byggmakker

Hvordan lage plantehylle selv

01.04.2020

La deg inspirere — skap en grønn oase ute. Enten du har en stor terrasse eller liten balkong - elsker å dyrke urter eller er glad i fargerike blomster er dette kanskje helgens DIY-prosjekt for deg?

Ekstrem forandring: Fra trepanel til murfasade på rekordtid   Byggmakker

Ekstrem forandring: Fra trepanel til murfasade på rekordtid

28.02.2020

Familien bygget et hus i tre og pusset fasaden. Nå får funkisperlen i Asker forbipasserende til å stoppe opp.

Slik lager du kaffestativ for håndbrygget kaffe Byggmakker

Slik lager du kaffestativ for håndbrygget kaffe

26.02.2020

Liker du en skikkelig god kopp kaffe, da er sakte håndbrygget kaffe noe du absolutt bør forsøke. Her viser Snekker Niklas deg hvordan du enkelt lager et smart kaffestativ. Snart er kaffen klar!

DIY: Lag ditt eget nattbord Byggmakker

DIY: Lag ditt eget nattbord

24.01.2020

Her viser Snekker Niklas deg hvordan du på 1-2-3 lager ditt eget personlige nattbord. Interiør trenger ikke koste skjorta for å være fint. Det fikser du!