K-Rauta-hero-banner
Artikler

Bygg din egen blomsterkasse - og fyll den med favorittplantene dine

Sett ditt eget personlige preg på uteområdet med selvbygde blomsterkasser i tre. Det er enklere enn du tror – vi viser deg hvordan.

Gi uterommet en piff ved å bygge din egen blomsterkasse. Varianten vi viser deg her er både solid, praktisk og fin å se på – og pynter garantert opp uteplassen din! Ikke minst er selve snekkerjobben morsom, og dette får de aller fleste til. Hos din nærmeste Byggmakker finner du materialene og redskapene du trenger for å gjøre jobben.

blomsterkasse diy stavern 2021 1 800x480

Dette trenger du for å bygge blomsterkasse

Materialer:

  • 10 stk. 48x48 mm lekter à 85 cm 
  • 4 mm oljeherdet masonite: 1 stk. à 38x81 cm og 1 stk. à 38x42,2 cm (sidestykker)
  • 8 stk. 48x48 mm lekter à 52 cm
  • 4 stk. 21x21 mm lekter, 1 stk. à 81 cm og 1 stk. à 38 cm
  • 4 stk. 48 x 48 mm lekter à 43 cm
  • 9 mm vannfast kryssfinér à 42,2x80,2 cm (bunnplate)

Se utvalget vårt av trelast og byggevare her

Verktøy:

Slik lager du blomsterkassen 

Under kan du se hvordan du enkelt kan realisere drømmen om en hjemmelaget blomsterkasse i spiler. Et tips er å starte med å forhåndskappe materialene du trenger, det gjør monteringen enklere. Sørg også for å være nøye når du måler og kapper, så du er sikret et flott resultat. 

Sjekk ut filmen for å se hva du trenger og en beskrivelse av hvordan du bygger blomsterkassen steg for steg. For flere Slik gjør du det selv-filmer, sjekk byggmakker.no. Slipp løs håndverkeren i deg!

Helt til slutt gjenstår det bare å pynte den selvbygde blomsterkassen med favorittplantene dine!

Har du lyst til å vise frem det ferdige prosjektet ditt?__ Tag oss på Facebook eller Instagram med @byggmakker. __

Se hvordan du lager blomsterkasser her

Se hvordan du lager blomsterkasser her

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.