K-Rauta-hero-banner
Artikler

Hvordan bygge utekjøkken – steg for steg

Utekjøkken er en het hagetrend om dagen. Det å lage mat ute sammen med familie og venner prioriteres høyt. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan bygge et flott utekjøkken selv, og flytte matlagingen utendørs.

utekjokken diy stavern 2021 2 800x480

Det eneste du trenger for å bygge et utekjøkken selv er litt tid, verktøy og de riktige materialene. Husk å ta deg god tid til å måle opp og kappe materialene nøye, slik at du sikrer deg et pent resultat på det nye utekjøkkenet ditt. 

Dette trenger du for å bygge utekjøkken

utekjokken diy stavern 2021 3 800x480

Materialer:

Verktøy:

Slik lager du utekjøkken 

utekjokken diy stavern 2021 1 800x480

Et utekjøkken gjør uteplassen perfekt, og vi viser deg hvordan du enkelt kan snekre et i spiler. Hva med å bruke utekjøkkenet som bar? Sjekk ut filmen for å se hva du trenger og hvordan du gjør det steg for steg. For flere Slik gjør du det selv-filmer, sjekk byggmakker.no. Slipp løs håndverkeren i deg!

Se steg for steg film her 

Har du lyst til å vise frem det ferdige prosjektet ditt? Tag oss på Facebook eller Instagram med @byggmakker. 

Se hvordan du lager utekjøkken her

Se hvordan du lager utekjøkken her

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.