K-Rauta-hero-banner
Artikler

Bygge garasje – slik får du drømmegarasjen

Hos Byggmakker trenger du ikke å være proff for å bygge garasje. Du kan faktisk være helt blank. Vi guider deg gjennom hele prosessen, og har et stort utvalg av ferdig-garasjer som lar deg bygge garasje selv - eller vi kan ordne håndverkere hvis du syns det er tryggest.

-En garasje kan være så mangt, sier Geir Kleven. Han er Selvbyggerkonsulent hos Byggmakker Oppdal. - For noen er det et sted for det kjæreste de har; bilen! For andre er det en oppbevaringsplass for sykler, gressklipperen og ski. 

«Uansett hva du drømmer om, blant vårt store utvalg av garasjer finner du din drømmegarasje.» Geir Kleven, Byggmakker Oppdal.

Lurer du på hvilke type garasje som passer deg? Les mer her!

Byggmakkergarasjen natt bodo

Byggmakkergarasjen forenkler byggeprosessen

Når du skal bygge garasje og ikke trenger verdens største, er Byggmakkergarasjen helt perfekt. Du kan velge mellom 13 forskjellige typer garasjer. 

-Du trenger ikke å søke om tillatelse for å sette den opp, grensen går ved 50 m2, reisverket leveres i ferdigkappede lengder slik at du kan bygge garasje selv, og den leveres med flere ulike tak slik at den enkelt kan matche boligen din, forteller Geir Kleven.

Og for å gjøre det enda enklere…

Jackon garasjepakke 1

Vi har en ringmur spesielt for garasjer! Du vet kanskje ikke hva en ringmur er?   

-Poenget er å unngå fukt i konstruksjonen, forteller Geir. - Husk, når du kjører bilen inn i garasjen på en regnværsdag kommer det fukt på gulvet. Be derfor om Jackon Garasjepakke når du skal bygge garasje. Systemet gir et trygt og fuktsikkert fundament for videre reisverk. Mine dyktige kolleger over hele landet kan fortelle deg mer, og vise deg det smarte systemet når du har bestemt deg for å bygge garasje.

Jackon garasjepakke 2

«Jackon-elementene er støpt i Jackopor og har en utvendig fibersementplate som gjør at du får en pen sokkel.» Geir Kleven.

Her kan du se en film 

Tenk størrelse og bruksområde

Alle som ønsker å bygge garasje, ønsker seg den tilpasset sitt behov. 

-Hos Byggmakker har vi alt fra design- og arkitektgarasjer, til standardgarasjer med plass til én eller to biler, kan Geir fortelle. Og han gjentar at garasjer under 50 m2 er ikke søknadspliktige. Noe å tenke på hvis du ønsker å bygge garasje nå med en gang!

«Byggmakkergarasjen – enklere blir det ikke! Se alle de 13 modellene på byggmakker.no» Geir Kleven, Byggmakker Oppdal.

Verdt å tenke på!

-Kom innom Byggmakker før du setter i gang byggeprosessen, anbefaler Geir.  Da får du snakke med en byggevareekspert som kan alt om garasjer og du får alle nødvendige tips og råd, før du setter i gang. Det vil spare deg for både penger og unødvendig irritasjon, avslutter han og ønsker alle lykke til med byggingen.

«Ny garasje er en investering som fort betaler seg. Ikke bare varer bilen lenger, du får også en mye bedre start på dagen!» Geir Kleven, Selvbyggerkonsulent.

I tillegg kan det være lurt å tenke på hvordan plassen i garasjen skal brukes. Har du for eksempel liten plass, kan du utnytte dører og skal både bil, sykler og hageredskap få plass er det lurt å dele inn garasjen i soner. Med orden i garasjen blir hverdagen enklere! 

Til slutt, døren inn til herligheten

Trodde du vi hadde glemt garasjeporten? Selvsagt ikke. Døren inn til garasjen møter deg hver dag. Du skal like det du ser! Velg mellom flere ulike materialer, og portene åpnes selvsagt med håndsendere. Kom hjem etter jobb, trykk på knappen og parker bilen lett som bare det. Nå tilhører resten av dagen familien. Ba-bompi-bomp-Byggmakker!

Byggmakkergarasjen

  • Velg mellom tre stilarter; Arkitekt, Design eller Standard
  • Garasjene kan, om ønskelig, omprosjekteres og måltilpasses
  • Taket er prosjektert med en snølast på 450 kg/m2
  • Alle garasjene leveres med avsatt plass til bod. Standard og design leveres med egen inngangsdør

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.