K-Rauta-hero-banner
Artikler

Vernesko du kan stole på – uansett utfordringer

Er du på jakt etter en vernesko som dekker behovene dine uansett oppdrag – og vær? Da bør du ta en kikk på verneskoene fra Sievi, som er både behagelige, brukervennlige og rimelige.

Sievi er Nord-Europas største produsent av sko, både med og uten vern. De er kjent for høy kvalitet, komfort og bredt utvalg. Når du velger Sievi hos Byggmakker får du slitesterke, lette og komfortable sko med et godt design.

Og for proffen er det nok først og fremst verneskoene som er interessante.

­– Sievi vernesko er et anerkjent finsk produkt. Det betyr at de er laget for skandinaviske og nordeuropeiske føtter – det vil si en bred og god lest. Dette er en kjempefordel for deg, sier Helena Søderlund, som er produktsjef i Sievi Norge.

Skoene er produsert av bærekraftige materialer. For å sikre best mulig slitestyrke, bruker Sievi skinn som er 10 til 25 prosent tykkere enn hva som vanligvis brukes til sko.

Stort utvalg av vernesko fra Sievi

sievi vernesko proff 2 800x480

Sjekk ut utvalget her

Bli kunde hos Byggmakker Proff – og få mange fordeler

TRYKK HER

Vernesko for alle

Sievi produserer alt fra klogger, sandaler, lavsko, skoletter og støvler med og uten vern. Ifølge Helena er det verneskoene bestselgeren i sortimentet.

Byggmakker Sievi Vernesko1

– Disse kan brukes i alle typer arbeid hvor det er pålagt med vernesko. Enten du er håndverker i ulike bransjer, vaktmester, brannmann, politi eller er i et miljø som krever varmebestandig fottøy har Byggmakker det du trenger.

Her er alle sko og støvler fra Sievi

Fire anbefalte vernesko fra Sievi

Verneskoene fra Sievi er kjent for å gi deg mye for pengene. De finnes i flere modeller, alt fra en helt enkle med en hyggelig prislapp, til en høyteknologisk støvel som oppfyller strenge krav og som ligger noen prisklasser over.

– Prisen avhenger av hvor mye som kreves av skoen – vanntetthet, integrert varme, varmebestandige eller en helt standard og enkel vernesko, forteller Roger Bergseteren hos Byggmakker Høvellast Lillestrøm.

Vi spør om han kan anbefale vernesko med ulike egenskaper i forskjellige vær- og priskategorier, slik at du er skodd for enhver anledning. Han bruker ikke lang tid på å finne frem de han selv liker best.

Når det er kaldt ute – vinterstøvelen Alaska Roller Xl+ S3

Med disse holder du deg garantert varm selv om det er et tosifret antall minusgrader. I tillegg til å isolere godt, er Alaska Roller Xl+ ekstremt komfortable. Det skyldes noe som heter FlexEnergy, som er verdens mest avanserte hældemping. Kinetisk energi blir absorbert i støvelen, og sender over halvparten av energien tilbake – det merker du godt dersom du står og går mye i løpet av dagen.

Når det er sommer og sol – verneskoen Sieviair R3 Roller S3

Dette er en lav sko, og som navnet antyder er også denne i sikkerhetsklasse 3. Det betyr at Sieviair R3 Roller S3 har full sikkerhet, med blant annet spikertramp i stål, tåhette i aluminium, olje- og bensinbestandig yttersåle og at den er vannavstøtende. FlexEnergy er på plass, og for de ekstra varme dagene er det greit å vite at fotsvette fjernes effektivt gjennom luftekanaler i sålen.

Når du er på budsjett – verneskoen Sievi Fly

Disse er faktisk så stilige at du kan bruke dem som vanlige sneakers. Men selv om Sievi Fly er sporty, betyr ikke det at dette ikke er en tøff og fullverdig vernesko – de er faktisk de eneste på markedet som som oppfyller standarden EN ISO 20347. Også her får du FlexEnergy i hælpartiet, og pustende fôr og Sievi Comfort innleggssåle gjør at du holder føttene tørre hele dagen.

Når det regner – vernestøvelen Light Boot Olive S4

Det er få ting som er verre enn å ha våte føtter. Med Light Boot Olive S4 er de garantert tørre – uansett om det regner sidelengs. Dette er behagelige, trygge og svært lette støvler som også egner seg når det blir litt kaldt ute. Du får den ellers den samme gode beskyttelsen som i verneskoene fra Sievi. Og siden de er laget i polyuretan, som tåler mer enn vanlig gummi, er der ekstra slitesterke.

– Helt til slutt, Roger – hva sier proffene som bruker vernesko fra Sievi?text in italic

– Det er ingen tvil om at de er svært fornøyd. Jeg tror jeg tør påstå at hvis du først har begynt å bruke Sievi, bytter du aldri til andre vernesko. Du kan jo selv prøve et par eller flere neste gang du er hos Byggmakker?

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

sievi vernesko proff 1 800x480

Vil du se nærmere på produktene? Da kan du logge deg inn i BM Portalen

TRYKK HER

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?