K-Rauta-hero-banner
Artikler

Praktisk med container på byggeplassen

Høres det fristende ut med automatisk etterfylling av varer og innendørs lagring av utstyr? Hos Byggmakker kan du leie din egen byggeplasscontainer som effektiviserer arbeidsdagen.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

– Vi har flere typer containere, hver type til sin bruk. Når kulden setter inn er det ekstra viktig med oppbevaringsplasser som er varme og tørre til større verktøy. Også for lim og fug er det essensielt at temperaturen ikke er under null grader, sier han.

Det sier Terje Mørch, uteselger i Byggmakker. I sitt område har de en containerpark på 37 containere som rullerer mellom aktive byggeplasser. Særlig på vinteren er slike oppbevaringsløsninger populært, skal vi tro Mørch.

Les mer om byggeplasscontainere fra Byggmakker: Slik holder du deg varm på byggeplassen

Containertilbudet er en del av logistikkløsningene Byggmakker tilbyr. Du kan velge mellom fire ulike løsninger i ulike størrelser og forskjellig innredning.

BM-container-byggeplass-med-selger

På vei inn for å fylle på: Uteselger i Byggmakker, Terje Mørch.

Velg mellom 4 utstyrspakker

UTSTYRSPAKKE 1

Den enkleste utgaven kommer uten innredning.

BM-container-utstyrspakke-1

UTSTYRSPAKKE 2

Denne utgaven leveres med 16 A elektrisk inntaksboks med to innvendige stikk, lysbryter, lysstoffarmatur i taket og 200 W varmevifte på veggen.

BM-Container-utstyrspakke-2

UTSTYRSPAKKE 3 - Vår bestselger

Denne utgaven leveres med det samme elektriske opplegget som pakke 2, men i tillegg kommer stålhyller i 40 x 100 cm, samt hylleplater og slingrekanter.

BM-Container-utstyrspakke-3

UTSTYRSPAKKE 4 - En komplett løsning

Den mest velutstyrte containeren leveres med komplett HMS-løsning med fullt utstyrt medisinskap, førstehjelpskoffert, båreskap med ulltepper og nakkekrage, brannslukker, brannteppe og øyeskyll. Containeren leveres med samme innredning som pakke 3, men har også verktøytavle 896 x 480 mm, låsbart verktøyskap 950 x 450 mm, 90 cm skinne med 5 klips og Maglite med ladestasjon. HMS-pakken kan også kjøpes separat.

BM-container-utstyrspakke 4

Mer lønnsomt for håndverkeren

Orden og effektivitet er viktig for alle som jobber på en byggeplass. Mørch forteller at de mest populære containerne til Byggmakker er de som blir etterfylt med festemidler.

Hvilke festemidler og utstyr containeren leveres og etterfylles med avgjøres i et innledende møte tidlig i prosessen.

– Noen kunder trenger ukentlig oppfølging mens andre klarer seg med en enkeltleveranse. For kunder som bestiller ofte lager vi en egen handleliste i BM-portalen som navngis «container.» På den måten holder vi prosessen adskilt fra andre bestillinger i portalen, forteller han.

BM-Container-levert-med-BM-kranbil

Leveres med kran: Containeren fra Byggmakker kan enkelt tilpasses din byggeplass. Foto: Byggmakker Høvellast Lillestrøm

– Å bruke digitale løsninger til bestillinger er helt nødvendig fordi kunden skal vite hvilket produkt han eller hun bestiller. Vi har et svært bredt sortiment på festemidler, så det er viktig å sikre at vi leverer riktig.

Mørch får støtte av en proffkunde som bruker byggeplasscontainer aktivt.  

– Med containeren fra Byggmakker slipper vi å administrere leveransene av festemidler. Det gjør det veldig enkelt for oss, sier Arnt Ove Lindstrøm, anleggsleder i Fuglesang Dahl AS.

Den lokale entreprenøren på Innherred i Trøndelag har valgt bestselgeren til Byggmakker. I utstyrspakke 3 får Lindstrøm tørr og varm oppbevaring av anleggsutstyr og et praktisk lagringssystem for skruer og festemidler. Sortimentet velges ut gjennom BM-portalen, og så fylle Byggmakker på automatisk.

– Vi kan til enhver tid hente standardsortimentet vårt i containeren. Det gir oss en enklere arbeidshverdag, og vi kan bruke tiden vår på det vi syns er mest givende, avslutter anleggslederen. Bli Byggmakker Proff kunde

Er du allerede Byggmakker proffkunde?

Bestill i BM Portalen her

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?