K-Rauta-hero-banner
Artikler

Sparer tid og penger

Tjenestekonseptet BM Tekniske Tjenester hjelper oss i hverdagen.

Bli Byggmakker proff kunde her

Søk her

Sparer tid og penger 800x480

Det sier daglig leder Eirik Dulsrud (bildet) i Crea Eiendom. Crea Eiendom er en eiendomsutvikler som tegner og bygger hus selv i Stor-Oslo området på oppdrag fra privatpersoner og profesjonelle. – Som Byggmakker-kunde er det et ekstra pluss at vi via dem også får profesjonell bistand til fornuftige priser med beregninger, kalkyler, prosjektering og byggesøknader. Det er effektivt å samle alt på ett sted, med én kontaktperson, sier Eirik Dulsrud. På åtte prosjekter til nå har de fått supplerende bistand med kalkulering og beregning av hus ned til minste spiker. På ett prosjekt har de fått laget detaljtegninger og huset prosjektert ned til minste prinsipptegning. Med andre ord et fullt ferdig prosjektert bygg. – Gjennom dette tjenestekonseptet til Byggmakker får vi et trygt kalkylegrunnlag for materialmengder og tidsbruk. Dette er et godt eksempel på et samarbeid som vi sparer mye tid og penger på i løpet av året, sier Eirik Dulsrud.

Har du spørsmål om BM Tekniske Tjenester? Ta kontakt med din proffkontakt hos Byggmakker.

På lag med proffen – vi forenkler hverdagen din!

Som proffkunde i Byggmakker får du tilgang til fordeler, teknologi, tjenester og løsninger som gjør deg og bedriften din mer effektiv, produktiv, lønnsom og bærekraftig. 

I nettbutikken BM Portalen kan du bestille når du vil, og du får full oversikt over varekjøp, prosjekter historikk og mye mer. Vi lover deg at du får leveringen din til rett tid på byggeplassen, og du kan leie utstyr, biler – og helikopter Du får hjelp med tekniske tjenester av topp kvalitet, blant annet tegninger, søknader og dokumentasjon Med fordelsprogrammet får du forsikringer, juridisk rådgivning og rabatter på en lang rekke tjenester Er du proffkunde? Da logger du inn i BM Portalen her

Ønsker du å bli proffkunde? Da kan du lese mer her, fylle ut skjemaet – og så tar vi kontakt med deg.

Som en av Norges største byggevarekjeder har vi mange privatkunder som spør etter dyktige håndverkere. Hver dag formidler vi proffkunder til små og store byggeprosjekter over hele landet – kanskje du og bedriften din blir de neste?